Vei fi uimit de designul site-ului 1xbet odata ce iti vei croi drum spre pagina principala. Exista un buton de navigare care va ajuta sa accesati cartea de sport si functiile de pariuri live pe bookie. Exista, de asemenea, o afisare larga a bonusurilor si promotiilor disponibile pentru jucatori. Meniurile sunt bine aranjate pentru a va ajuta sa accesati cu usurinta ceea ce aveti nevoie si diferitele servicii oferite pe platforma.

Pe pagina principala a marcajului, veti avea acces la diferitele evenimente disponibile pentru streaming si, de asemenea, la o gama larga de sporturi.

La fel ca orice site de pariuri, 1xbet se asteapta ca jucatorii sa urmeze o anumita procedura pentru a se inregistra la casa de pariuri. Nu este necesar sa va faceti griji, deoarece procesul de inregistrare dureaza doar cateva minute. Exista patru modalitati de a finaliza procesul de inregistrare; inregistrarea dupa numarul de telefon, prin optiunea cu un singur clic, prin e-mail sau prin contul de retea sociala.

Pentru a finaliza procedura de inregistrare, vi se cere sa trimiteti o copie a ID-ului sau a pasaportului sau a chitantei care contine plata pe care ati facut-o. Dupa ce casa de pariuri iti verifica contul si ai primit suma bonusului prin contul tau, poti sa mergi mai departe si sa te bucuri de ceea ce magazinul iti rezerva.