1xbet

1xbet case de pariuri licentiate in Romania

1xbet case de pariuri licentiate in Romania

1xbet fără bonus de depunere
1xbet de știri, bonus la stadion, în urma jocurilor, puteți primi imediat un bonus de 5 €. 1xbet a adăugat 5 € fără bonus de depunere la oferta sa,

acest bonus poate fi obținut independent de oferta clasică de bun venit și case de pariuri licentiate in Romania rezervat doar clienților noi. Să aflăm cum funcționează:

Pentru a obține bonusul de 5 €, nu este necesar să efectuați o depunere, va fi necesară completarea înregistrării numai în ziua următoare meciului în care a fost comunicată promoția, prin introducerea codului anunțat în spațiile comerciale ale stadionului în timpul meciului.
După ce v-ați înregistrat, imediat ce identitatea dvs. a fost verificată corect, veți primi un bonus de 5 € pe contul dvs. de jocuri.

Acest bonus va avea o durată de 7 zile de la primire și poate fi folosit pentru a juca în orice eveniment sportiv, chiar în direct, pariază în single sau multiple, cu o cotă minimă minimă de minimum 1,95.
NOTĂ: codul anunțat trebuie introdus în timpul procedurii de înregistrare.

Ghid bonus de pariuri 1xbet
Totul despre bonusul de bun venit de 1xbet: până la 225 € pentru clienții noi + Rusia specială 2018
1xbet bonus de pariuri de bun venit
1xbet este o platformă dedicată pariurilor sportive care a apărut recent pe piața italiană și este deținută de Sky Plc și Cvc Capital Partners. Având avantajul de a se distinge pentru brandul de televiziune prin satelit Sky, casa de pariuri online a obținut deja un succes considerabil în Regatul Unit și mizează pe posibilitatea de a obține un loc de importanță primară și în Italia, datorită și unui bonus de primire de bun venit în valoare de 225 € pentru clienții noi. În prezent, programul de pariuri pe care îl oferă nu este extraordinar, însă managerul însuși spune că platforma este în curs de dezvoltare și vor apărea noi oportunități în curând.

Printre diversele discipline sportive, o atenție sporită este evident acordată fotbalului, platforma oferă și posibilitatea de a paria pe tenis, hochei pe gheață, baschet, volei, rugby și motoare: s-ar părea că în curând se vor adăuga și alte specialități. Platforma 1xbet oferă clienților o ofertă excelentă în ceea ce privește cotele, dar în prezent nu are streaming direct, poate să nu concureze cu serviciile rețelei de televiziune. 1xbet este totuși unul dintre cele mai fiabile și sigure site-uri de pariuri cu bonusuri. Pentru a afla mai multe, citiți recenzia noastră completă.

Pariuri bonus 1xbet bonus
În prezent, propunerea 1xbet constituie unul dintre cele mai bune bonusuri de bun venit de pe piața italiană: clienții noștri ai casei de pariuri din grupul Sky li se rezervă avantajul unui pariu fără riscuri, care urmează să fie efectuat la primul joc, indiferent de rezultat, pentru un maxim de 50 de euro. În practică, cei care decid să utilizeze platforma 1xbet, după efectuarea procedurii de înregistrare, vor putea obține un freebet, un pariu fără riscuri, a cărui sumă este egală cu 100% din primul pariu, până la o sumă de 25 de euro.

Primul joc, simplu sau multiplu, trebuie să aibă o cotă minimă de 2,00 și să fie plasat în cel mult 30 de zile de la înregistrare: bonusul de pariere va fi creditat în contul dvs. în maxim 72 de ore, indiferent de rezultatul pariului . Pentru a obține bonusul de bun venit la pariuri de 1xbet, trebuie să validați procedura de înregistrare prin trimiterea documentelor de identitate. Dar asta nu este totul, puteți obține o rambursare a pierderilor săptămânale de 25% până la 50 € pe săptămână timp de 4 săptămâni începând cu data plasării primului pariu.