Atletic

Čtyřkajak va merge la finala Cupei Mondiale la kilometru, Štěrba se află în semifinalele celor 500

Cehia cu patru locuri din kilometru nu s-a încadrat în cursă la un loc printre primele trei bărci care au avansat direct în finală, dar nu a ezitat în semifinale. A avansat de pe locul doi, când nu era suficient pentru bulgari.

„Semifinala nu a fost atât de dificil de avansat, trebuie să depășim trei nave în orice condiții. Relativ am făcut-o, în a doua jumătate nu am mers atât de bine, dar începutul a fost destul de bun. Ne-am îndeplinit datoria, trebuie să începem ziua liberă pentru a obține un rezultat bun ”, a spus Trefil.Ea s-a clasat pe locul cinci atât la căldură, cât și în semifinale, iar o barcă de la căldură și trei din semifinale au avansat în finale. Dimineața a ocupat locul al treilea, ceea ce i-a fost suficient pentru a avansa în semifinale. Deblkanoe Filip Dvorak, Tomas Janda au avut șansa de a avansa direct în finala Neolympic 500 în cazul aceluiași plasament, dar a terminat pe locul patru și va trebui să lupte în semifinală de joi.

care a avansat în semifinale pe locul 200 de pe locul trei.În 2016 a început la Jocurile Olimpice de la Rio, dar de data aceasta a fost sceptic în legătură cu avansul la Jocurile Olimpice. Cinci caiacari se califică, în timp ce el a fost al optulea la Milano în urmă cu patru ani. S-a văzut tot sezonul, cred că nu va fi o competiție pentru Jocurile Olimpice. Ar trebui să fie o fericire cumplită și o formă de o oră ”, a explicat tânăra de 36 de ani. Ar fi mulțumit de finala B.Împreună au fost al doilea la Cupa Mondială de la Poznan.

Canoeistul Dan Drahokoupil a avansat, de asemenea, de la locul trei în căldură până în semifinale, dar această distanță nu este olimpică pentru canoești.