Bet365

Se potrivesc în anii 40: tenisul nu mai este un joc îngrozitor de Bet365 genuri. Este pentru freaks de fitness

Acestea sunt un joc de fitness, este ceea ce sunt: ​​acesta a fost jocul de bărbați, toate pantalonii albi și eleganța, „despre atingere, abilități motrice fine, eleganță leneșă, volan”, spune Ben. Acum, este toată puterea și rezistența. Jocul s-a schimbat, rachetele s-au schimbat, stelele s-au schimbat, chiar și viteza mingii s-a schimbat – ceea ce credeți că nu va face nicio diferență pentru novice, care nu știe o prindere cu tocător (de modă veche, trage direct, plat) dintr-o prindere occidentală (vârf de sus, în sus și peste). Dar face o diferență: în primul rând, felul în care înveți este Bet365 felul în care joci pentru totdeauna (Ben încă se mai joacă ocazional cu antebrațul perpendicular pe brațul său superior, pentru că capul care l-a învățat în anii 70 avea un știft în braț urmând un accident Spitfire).În al doilea rând, tenisul este acum un lucru de fitness; un loc în care veți vedea corpul conștient.

Potrivit Scott Smith, un antrenor personal care se află pe Australian Tennis Board, tenisul este suficient pentru a menține o persoană în vârstă de 80 de ani. „Există o mulțime de mișcări laterale, ritmul cardiac crește, faci scurte și puternice explozii de intensitate ridicată, așa că este ca un antrenament cu interval mic. Nu ești forțat să faci mișcare dinamică. ”

Nu este nimic dintre aceste lucruri, bineînțeles, până nu poți să-l joci. Ben crede că este nevoie de patru până la cinci ani pentru a ajunge la un nivel de competență de bază. Altcineva spune opt săptămâni. Aceste perioade de timp sunt la fel de neatinse dacă nu îl luați, pe care am presupus că nu l-aș face, întrucât prima cerință este coordonarea mână-ochi, de care îmi lipsește.Însă am verificat ultima dată când aveam 10 ani și lucrurile se schimbă: mi-am petrecut viața gândindu-mă că nu pot atinge un lucru emoționant. Se dovedește că Bet 365 deceniile intervenite jucând bere pong au fost de fapt o îmbunătățire. În anii 40 ai mei: video-ul de fitness al anilor 90 al lui Cindy Crawford este testul timpului? | Zoe Williams Citește mai mult

Am pornit doar să sărim o bilă pe centrul rachetei; amenda. Am avut un miting pe net și am ajuns la 34 cu un vânt corect. Am petrecut vârste și mă refer la vârste, cu mine aruncând doar o minge într-un anumit loc de pe gard. A mers peste tot; chiar a lovit pe cineva pe o curte învecinată Am transmis aceste abilități de aruncare a creșei într-un serviciu înnebunit. Nu aș fi putut să vă spun unde va ateriza, dar am lovit cu siguranță mingea.Am învățat cum să țin o rachetă, degetul mare și arătătorul într-o formă în V și cum să o poziționez: „L-aș ține vertical”, a spus Ben, „Topspinners de astăzi l-ar poziționa într-un unghi mult mai mare. Vino să te gândești la asta, tenisul s-a schimbat complet. Arma mea a fost slujba mea, acum arma este de vârf. ” Cât de ironic. S-a încheiat cu mine simțind 10 metri înălțime și el simțindu-mă groaznic. Ce am învățat

Cu un sport tehnic, cum ar fi tenisul, trebuie să fii în măsură să iei o decizie mentală corectă. Când pufniți, faceți alegeri proaste.