Exista 3 optiuni de pariere disponibile la baccarat. Trebuie sa prezice ce mana va apropia mana cea mai inalta de 9 sau 9. Inainte de a decide sa plasati un pariu, trebuie sa luati in considerare marginea casei. Vom enumera optiunile de pariere de mai jos si ar trebui sa le alegeti cu intelepciune.

Plasati un pariu pe „Jucator” – Cand plasati un pariu pe un jucator, inseamna ca previzionati ca va avea cea mai buna mana. Plata pentru acest pariu este 1:1, iar marginea casei este de 1,36%.

Plasati un pariu pe „bancher” – Cand plasati un pariu pe bancher, sperati ca vor ajunge cu cea mai buna mana. Plata pentru acest pariu este 1:1, dar marginea casei este putin mai mica de 1,17%. Aceasta va ofera o sansa mai mare de a obtine un castig.

Plasati un pariu pe o „egalitate” – Cand plasati un pariu pe o egalitate, sperati ca atat bancherul cat si jucatorul vor ajunge cu o mana de aceeasi valoare. Marginea casei pentru acest pariu este de 14,2%, ceea ce inseamna ca se intampla foarte rar. Si daca o face, atunci veti primi un castig de 8: 1 pe castigurile dvs.

Un alt lucru foarte important pe care trebuie sa il iei in considerare atunci cand vine vorba de plasarea pariurilor este RTP:

Au trecut mai bine de peste un deceniu de cand ruleta online a fost in jur. Pentru a juca jocul trebuie sa descarcati software-ul cazinoului online, iar acest lucru inseamna si descarcarea intregului cazinou. Ruleta online fara descarcare a fost un vis al fiecarui jucator de ruleta, deoarece exista unele cazinouri care va permit sa descarcati un anumit joc, dar exista si altele care necesita descarcarea intregului pachet. Acest lucru necesita foarte mult timp si necesita mult spatiu pe computer.

Daca utilizati computerul altcuiva, preferati sa jucati ruleta online fara descarcare. Mai ales daca incercati sa va strecurati si sa jucati o runda de ruleta in timp ce sunteti la serviciu, cu siguranta nu doriti sa fiti prinsi.