Pe langa bonusurile dinamice ale cartilor de sport, am descris mai sus, 1XBet are si partea sa corecta de bunatati pentru fanii jocurilor de cazino. Cand va inregistrati ca jucator nou la cazinoul 1XBet, veti avea dreptul la un pachet bonus binevenit, care va castiga pana la 1.500 de euro si un plus de 150 de rotiri gratuite. Pentru a obtine acest freebie, vi se va solicita o prima depunere de cel putin 10 €. Nu sunt necesare coduri bonus aici, intrucat tot ce trebuie sa faceti este sa faceti clic pe butonul de inscriere in contul dvs. inainte de a efectua depunerea.

Banii de 1.500 € pentru joc gratuit sunt oferiti in patru loturi care va asigura ca aveti ceva in plus pentru a astepta cu nerabdare primele patru depozite pe care le faceti aici. Pentru prima depunere, suma pe care o incarcati se va potrivi pana la maximum 300 EUR. Cel de-al doilea depozit declanseaza 350 €, al treilea depozit 400 € si, in final, al patrulea depozit da pana la 450 €. Dupa cum vedeti, suma oferita ca bani gratuite continua sa creasca treptat, oferindu-va mai multe stimulente pentru a continua sa reveniti pentru mai mult.

Insa ar trebui sa retineti ca, in timp ce prima depunere minima este stabilita la 10 €, a doua, a treia si a patra depunere trebuie sa fie de cel putin 15 € pentru a obtine bonusul. Banii de joc gratuit vin cu o cerinta de pariere bonus de 35 de ori inainte de a fi posibile retragerile. De asemenea, trebuie sa retineti ca bonusul este valabil doar pentru sapte zile, asa ca ar trebui sa fiti atenti sa nu pierdeti la expirarea perioadei de valabilitate.