Cartile Scratch au aparut recent doar online, ceea ce le face sa fie si mai usor de jucat. Nu mai ai nevoie nici de o moneda pentru a zgaria capacul, acum face tot computerul si iti ofera rezultatul direct.

Chiar si a putea juca la Lotto fara a merge la librarie nu este chiar ceva de aruncat. In rest, acesta este exact acelasi joc pe care l-ai jucat in librarie.

In cazinourile online, pe de alta parte, bonusurile se refera mai mult la rotiri in sloturi decat la orice altceva. Atunci cand depui, de fapt, primesti un numar egal cu banii depozitati in spin. 40 de euro? 40 rotiri gratuite! Si asta pana la 50, limita. Acest lucru se intampla in anumite zile si la ore specifice, astfel incat sa stii cand sa depui este o obligatie pentru oricine doreste sa joace pe EFortuna. Exista multe alte promotii legate de rotiri gratuite, dar toate au regulile si sloturile lor de referinta. De fapt, aceste rotiri pot fi utilizate doar pe acelea.

Cum poti reusi sa iei toate aceste bonusuri si sa le transformi intr-un munte de bani? Veti avea doar cateva sanse sa le exploatati, iar aruncarea lor este una dintre cele mai grave manevre pe care le puteti face, este literalmente sa aruncati bani gratis! Raspunsul de la sfarsitul articolului!