Fotbal

Greșelile Spartei, Banik a trebuit să termine fără două excluse

Jucătorul ofensiv de la Ostrava, Nemanja Kuzmanovic, urma să primească cartonașul roșu 1 – 0 în minutul 27, când a lovit intenționat chipul spartanului Georges Mandjeck într-un joc neîntrerupt.

el a fost al patrulea arbitru Jan Machálek, care a fost aproape, nici asistenții video Pavel Julínek cu Mark Podaný.Fotografiile repetate au arătat că intervenția lui Kuzmanovic a fost pe cartonașul roșu.

„Arbitrul Ondrej Ginzel, în cooperare cu Jan Machalek, a făcut o greșeală, nu oferindu-i jucătorului Kuzmanovic un cartonaș roșu pentru comportament nesportiv – lovind un adversar, “În a doua repriză, Ginzel nu a avut curajul să dea un al doilea cartonaș galben lui Václav Procházka, care a eliminat scurgerea lui Michal Sáček în fața zonei de pedeapsă.

Un minut mai târziu, arbitrul a făcut o greșeală, nu oferindu-i jucătorului oaspeți un al doilea cartonaș galben și apoi un cartonaș roșu pentru a împiedica acțiunea promițătoare a adversarului ”, anunță comisia. În České Budějovice (2: 2), judecătorii Karel Hrubeš au contestat situații în zonele de penalizare cu ajutorul asistenților video Zelinka și Berka în favoarea casnicilor.

Degeaba spartan, deși asistenții video Berka și Hock l-au chemat la monitor, așa că au trebuit să aibă opinia opusă.Spartanii au cerut o lovitură de pedeapsă, Szczecin obișnuia să joace mingea pe care urma să o ducă de jos, nu un cârlig, așa cum credea Franek. Ondřej Lerch i-a rănit pe boemi când, după 55 de minute, Olomouc a ordonat o lovitură de pedeapsă în favoarea echipei vizitatoare pentru loviturile de lovituri putative ale lui Wands în 55 de minute. nu s-a schimbat. “Arbitrul Ondřej Lech a făcut o greșeală când a dispus greșit o lovitură de pedeapsă în favoarea echipei vizitatoare”, a declarat comisia.

Bohemienii au făcut 0: 2 la 3: 2. Adámkov nu l-a supărat pe Liberec, care a câștigat la Karviná 1: 0. ‘La 42 de ani.Un minut mai târziu, arbitrul Jana Adámková a comis o greșeală prin faptul că nu a trimis o lovitură liberă pentru echipa vizitată și nu i-a acordat jucătorului local Rundic un cartonaș roșu pentru frustrarea golului ”, a scris comisia.