Fotbal

Pierdătorii au recunoscut puterea Slaviei. Șansele sunt mici, dar hai să încercăm, a spus antrenorul

Campioana României CFR Cluj a reușit trei runde, dar s-a împiedicat în a patra.

A eliminat treptat Astana, Maccabi Tel Aviv și Celtic Glasgow. Dar înainte de orice represalii, el nu a fost într-o situație atât de dificilă ca în urma înfrângerii de la domiciliu cu Slavia.

“Rezultatul este evident rău”, a trebuit să recunoască Petrescu. runda împotriva Astanei, dar a fost pe terenul adversarului. Acasă, deși a strâns și ea, dar apoi a fost frustrată și a reușit să înscrie trei goluri. / p>

Împotriva Celtik a început și pe stadionul său, era deja la mijloc, 1: 1, iar rezultatul nu s-a schimbat.În Glasgow, dezvoltarea a fost următoarea: 1: 0, 1: 2, 3: 2, 3: 4. După o jumătate de oră a strâns și înainte de a respira, timpul de înjumătățire a dispărut. În al doilea, imaginea s-a schimbat, Clujul a fost mai bun, Rondon a lovit bastonul, iar Omrani a ratat penalty-ul. Deja în prima repriză au putut marca Tucudean și Djokovic. După pauză nu-mi amintesc că adversarul a avut ceva. Știu că portarul lor a fost cel mai bun jucător “, a remarcat Petrescu.

Kolar a izbucnit în prima repriză împotriva lui Tucudean. Ulterior, el a stabilit un contraatac din care slavii au preluat corner și apoi au marcat. În final, el a neutralizat penalty-ul pentru Omrani.Am vrut ca el să meargă să sape Rondon, dar Omrani se credea. Ce trebuie să fac acum? ”, A întrebat Petrescu. „Portarul Slavie a fost grozav. Cred că dacă jucăm următoarele două-trei zile, oricum nu vom înscrie. „Sunt realist, șansele sunt mici, dar trebuie să încercăm. Trebuie să încercăm să facem o minune “, a spus Petrescu într-un interviu televizat pe camerele de televiziune Digi.

„ Slavia este o echipă puternică, pe care am recunoscut-o pe teren. Vom încerca din nou ”, a remarcat mijlocașul Ciprian Deac. „Ne dă speranță în a doua jumătate.Dacă Celtic a avut o individualitate mare, atunci puterea lui Slavia este într-un joc de echipă, într-un concept colectiv. ”

Cluj nu a arătat la golul lui Shrovetide, la colțul de la colț, toți jucătorii, cu excepția atacului Tucudean, pentru a expune adversarii la offside. . Însă Tucudean a fost uitat, așa că apelul care a influențat intervenția lui Arlauskas nu a fost offside. Românul care s-a bucurat după meci a fost Nicolae Stanciu (Alexandru Băluță stătea pe banca Slaviei).

„Un joc dur, cel puțin pentru mine. Eram chiar nervos înainte de a începe jocul. Nu am vrut niciodată să joc împotriva echipei române ”, a remarcat el.Acum avem un mic avantaj și sper să îl folosim ”, a spus Stanciu pentru Digi Sport.