Hochei pe gheata

Câștigătorul hochei LM va primi o recompensă mai mare, echipele cehe au contribuit la unire

32 de echipe din 13 țări vor concura pe primul loc în cei cinci ani jucat de Frölunda în Suedia de trei ori. În conformitate cu intențiile inițiale, conducerea concursului a sporit din nou premiul pentru câștigător. Frölunda, în calitate de campioană domnească, a strâns anul trecut 365.000 de euro. În general, recompensele au crescut cu 400.000 de euro, până la 2,34 milioane de euro. Tocmai din cauza problemelor financiare, proiecte similare au eșuat în trecut.Conform planului actualei Ligii Campionilor, recompensele de la sfârșitul contractului curent din sezonul 2022/23 vor urca la 3,46 milioane de euro în total, din care 720 mii de euro urmează să fie pregătiți pentru câștigători.

Union. „Hocheiul ceh vede că Liga Campionilor de hochei a devenit o parte fixă ​​a calendarului la nivel de club. Astfel, asociația a eliberat două milioane de coroane pentru a ajuta echipele care vor reprezenta hocheiul ceh.Astfel, fiecare echipă va primi jumătate de milion de coroane de la uniune “, a declarat Zdeněk Zikmund, un purtător de cuvânt al uniunii, în cadrul unei conferințe de presă de la Praga astăzi.

la rundele finale ale playoff-urilor. “Jumătate de milion nu este cu siguranță neglijabil și este cu siguranță un pas bun atunci când uniunea susține echipa cehă, care reprezintă hocheiul ceh la nivel internațional”, a declarat antrenorul lui Pilsen, Ladislav Cihak. schimbat semnificativ în Hradec Králové. „Cu siguranță este un plus că sumele în bani sunt premiate în creștere. Competiția este încă la început, dar este o idee grozavă.Și dacă banii cresc, va fi din ce în ce mai interesant pentru proprietarii de cluburi nu numai din punct de vedere sportiv “, a declarat antrenorul de la Mountfield, Tomáš Martinec.

” Îl iau din punct de vedere sportiv, iar meciurile Ligii Campionilor sunt pentru apreciem tot timpul anului munca și experiență deosebită. Apreciem cu adevărat faptul că putem juca din nou între această companie din cele mai bune echipe, este deja un succes pentru noi. Deși avem un grup puternic cu Frölunda, vom face tot ce putem pentru a trece de la el ”, a adăugat Martinec.

Třinec va juca la Lahti și Minsk timp de trei zile la început.Și este clar că fanii campioanelor extraleague sunt, de asemenea, încântați de confruntare. “Turneul în Finlanda, Belarus a fost vândut fanilor noștri în două zile”, a declarat Marek Chmiel, CEO-ul Steelmek. Și vrem să câștigăm cupa. Fiecare trofeu câștigat în cariera ta este minunat. Nu toată lumea are norocul să câștige ceva în cariera lor. Vom juca pentru primul loc, dar, în primul rând, este să avansăm din grup și să mergem pas cu pas ”, a spus experiența Třinecký, Lukáš Krajíček.Praguers a trecut în cel de-al treilea an de finală, unde, din nefericire, au cedat lui Frölunda în prelungiri.