Hochei pe gheata

Friptura cu furculita a mâncat prost, înfățișează Brno Pear cu umăr

A scuturat pucul, a alunecat-o în spate și a alunecat-o în spatele portarului încărcat cu un calm rece. Jan Hruska, la finalul meciului pregătitor de marți cu Trinec, a dovedit că sentimentul său în mâinile sale este încă excelent.

„Cel puțin nu a omis bastonul de hochei drept primul gol, așa că a fost mai plăcut. Dar este greu de spus dacă au fost (rivalii) complet concentrați “, a comentat atacantul de hochei Comet corectând scorul până la 3: 6. El a adăugat două reușite mari la intervenția lui Luboš Horký. „Dar este mai mult o victorie decât un punct, deci nici un grafic. Vrei să câștigi la hochei, fie că ești pregătitor sau campion.Nu vrei doar să joci și să obții șase goluri ”, a spus Hruška. În ultimele luni, titularul echipei Brno, în vârstă de treizeci și trei de ani, a suferit chinuri. În timpul seriei a încercat să sară, dar a durat doar un singur meci. – Nu era vorba să te grăbești. Am fost de acord cu medicul că mai mult…nu se poate face, așa că am încercat în timp ce umărul ținea.Însă până la sfârșitul meciului era deja săritor și nu a fost posibil să continue ”, descrie Hruška, care s-a îndreptat spre operație la scurt timp după sfârșitul amar al sezonului la Brno. „A fost lung. Timp de șase săptămâni am avut o brățară pe mână, așa că nu puteam face nimic. Apoi, timp de aproape trei săptămâni, abia mă mișcam deloc, și timp de o lună și jumătate după înlăturarea orteziei, mâna mea era foarte slabă ”, povestește Pears. . „Am făcut diverse mișcări și rotații cu aspect prostesc. S-a adăugat treptat până când a revenit la normal.Acum a trecut un pic de la umăr la cot, dar nu este o nebunie ”, subliniază Hruška. „Nu este un grafic de succes cu stânga. Au fost, desigur, lucruri mai picante, dar nimic care nu a putut fi gestionat. Cel mai interesant lucru a fost când nu m-am gândit la asta și am comandat o friptură. Mânca prost cu o furculiță ”, a zâmbit centrul experimentat. „Nu a fost nici o sărbătoare, pentru că cu o mână nu veți înota sau juca nimic.” Cu toate acestea, a mai rămas suficient timp pentru a începe sezonul. „De aceea nu am intrat în panică. Operația a decurs bine, a fost doar o chestiune de strângere a ligamentelor pentru a o face mai puternică decât înainte. Nu mi-a fost teamă că mâna nu va intra într-un grup.Preparatul a fost mai scurt, dar un pic mai intens ”, explică Hruška, care a sărit în pisicile pregătitoare săptămâna trecută. „Este vorba de a obține câteva focuri pentru a ști că îl ține de umăr. Trebuie să-l bat pentru că cred că am deja ceva și este bine. ”

Marți, el a ocupat locul Karel Plášek accidentat pe aripa alături de Tomáš Plekance și Luboš Horký. „Nu am fost niciodată un centru ortodox. Desigur că mă simt cel mai bine acolo, dar dacă vor să joc o aripă, voi juca o aripă ”, a spus Hruška. Iar antrenorul său Comet apreciază versatilitatea sa. „Avem destul de multe centre, iar performanța lui Honza a arătat că nu ar trebui să fie o problemă din partea aripii.Iar când centrele încep să joace, vor face față rapid ”, crede Petr Fiala.