Pariuri

Fundașul Kadlec s-a temut că va avea după sezon. După o lună, este din nou în formă

“A mers mai repede decât mă așteptam. M-am gândit că este finalul final al sezonului, dar după 1xbet o lună mă antrenez cu echipa săptămâna aceasta “, Kadlece îl așteaptă cu nerăbdare.

– a trebuit să fie operat cu stânga anul trecut, motiv pentru care a pierdut majoritatea meciurilor din toamnă. “Inghinala este în regulă”, respiră el după o examinare din Germania. “Arata bine. Cu sfârșitul sezonului care se apropie, o mulțime de băieți au deja diverse probleme, așa că este posibil să merg cu echipa sâmbătă ”, spune Kadlec.

“Avem o săptămână engleză în fața noastră, încă nu am experimentat-o ​​în ligă.Și se poate întâmpla ca alinierea să fie chiar un pic diferită din această cauză “, fostul reprezentant ne pariuri online legale amintește că duelul de sâmbătă pe terenul boemilor va fi urmat imediat de meciul de marți de acasă cu Opava, iar de duminică o altă excursie la Praga pe Dukla.

Slovácko a intrat în suprastructură cu o victorie mare 5: 1 peste Příbram, după care a sărit în capul grupului pentru salvare, are un avans de șase puncte peste cazarmă.

“Desigur, am dori să fim liniștiți cât mai curând posibil. Victoria asupra Příbram a fost foarte importantă.Îl avem cel mai bine dintre toate, cheia va fi să continuăm să gestionăm meciurile de acasă “, crede Kadlec.

El însuși vrea să ajute. “O persoană nu mai este cea Baumbet mai tânără, sună corpul, dar capul este esențial. M-am enervat că nu am putut ajuta echipa, ceea ce este un semn că nu vreau să renunț ”, a descris el. „Dacă nu ar fi acolo, te-ai așeza în tribune și ar fi mai convenabil acolo decât pe teren, nu ar avea sens să continui. Vom vedea ce se întâmplă anul viitor. ”

Un fost jucător din Sparta, Leverkusen, Germania și Fenerbahce, Turcia, a indicat că nu își încheie cariera la 3 ani.

” Am discutat cu conducerea. Slovácko și așteptăm o ofertă. Am spus înainte că nu vreau să-mi închei cariera astfel, cu răni și altele asemenea.”