Pariuri

Luptă pentru tot. Jucătorii de baschet Hradec Králové merg la Praga pentru a păstra NBL

Vineri, ambii adversari își pot vedea adversarii, dar acesta este probabil singurul avantaj pe care îl au Falcanii Regali Hradec Králové înainte de sfârșitul important al săptămânii. Orice altceva în legătură cu ultima pariuri online Romania șansă de a rămâne printre elitele din Liga Națională de Baschet vorbește mai mult împotriva lor.

Dar, dacă vrem să continuăm să jucăm NBL, trebuie să-l gestionăm “, a declarat Lubomír Peterka, antrenorul principal al Falconilor Regali, înainte de începerea playoff-urilor.

Hradec se duce la playoff din poziția de favorit. . Cu toate acestea, nu va fi ușor, ambii rivali din weekendul său nu își ascund efortul de a-l înlocui în NBL.Doar cei mai buni vor asigura participarea la NBL din competiția de playoff cu trei membri.

“Vrem să ne salvăm și vom merge la Praga, înțelegând că nu există nimic altceva pentru noi. Dar, de asemenea, suntem conștienți că trebuie să avem de-a face cu un mediu neutru și că modul în care se dovedește este destul de ilizibil “, Peterka nu ascunde tensiunile care prevalează în echipă.

Playoff-urile vor începe vineri cu un duel între două echipe din prima ligă. , Hradec i se va alătura sâmbătă seara cu un duel cu Jindřichův Hradec, un adversar din play-off-ul de anul trecut, după care și-a înlocuit sucul în NBL. Ceea ce este cert este că, dacă Jindřichův Hradec câștigă vineri seara, duelul de mâine cu el va fi o luptă între Falconii Regali pentru tot.O posibilă înfrângere ar face duelul de duminică un duel în care nu va mai fi nimic. “Nu ne va fi ușor, nu am jucat un meci competitiv într-o lună”, spune antrenorul.

“Din fericire, am reușit să aranjăm meciuri amicale cu adolescenții Nymburk și USK, nimeni altcineva nu a vrut să joace”, a spus Peterka. Prin urmare, echipa s-a menținut în 888sport formă cu o pregătire dură, pe care a diversificat-o cu o scurtă ședere la munte.

Sâmbătă, ei vor merge la Praga din dorința de a gestiona ultimele două meciuri ale sezonului. Salvați Hradec.Din păcate, chiar și fără doi jucători, Hampl și Candy, în special absența unui american care a fost rănit la unul dintre ultimele sesiuni de antrenament, pot fi multe de știut. “Aceștia au fost jucătorii cu cele mai multe minute”, a lamentat antrenorul “, dar chiar și fără el trebuie să arătăm că avem calitate și că merităm NBL.

Mai multe informații aici: Mai Mult