Pariuri

Seria A: Napoli câștigă Benevento și rezistă la forța lui Juve pentru a șaptea zi

Maurizio Sarri nu a avut întăriri de nivel în ianuarie. Au sunat Verdi, Deulofeu, Politano, Younes…dar nu a venit niciunul. Numai tânărul Machach. Puțin nu contează pentru un Napoli care-și urmărește propriul său: a câștigat Benevento (0-2) și rezistă la forța lui Juventus. Amândoi au câștigat totul timp de șapte zile și cu un singur punct distanță în favoarea „Azzurri”.

Rezistența „felinarului roșu” din seria A a fost de scurtă durată. De îndată ce Napoli a mai obținut încă un marș a început să genereze pericol pe golul lui Puggioni. Prima abordare s-a încheiat într-o subtilă vaselină către traversa Insigne în 15 ‘, Hamsik a trimis o lovitură în nori în 15’, iar Mertens a marcat 0-1 în 20 ‘.

Obiectivul belgian merită un capitol separat.A primit Betcity din spatele lui Allan, a luat-o pe Costa și a depășit Puggioni cu o vaselină grozavă. Minunat. Seceta ta este istorie. Adăugați cinci goluri în cinci meciuri și înregistrați 14 goluri în Serie A.

Prima repriză s-a încheiat cu o șansă clară pentru Benevento. Djuricic, cu regina bătută practic, nu a reușit să termine o minge lipicioasă între cluburi. Șutul său a mers în lateralul plasei.

1-1 a trecut la 0-2 imediat ce a părăsit pauză. Napoli a părăsit jocul văzut pentru sentință în 47 ‘cu trei atingeri. Allan a furat, Alley a servit trecerea morții și Hamsik a marcat cu plăcere.Al cincilea gol în liga pentru Slovacia și al patrulea ajutor pentru finalul spaniol.

Partidul ar fi putut recâștiga viața dacă pedeapsa Koulibaly pe Costa a fost finalizată, pe care Marco di Bello a decretat-o ​​la început. Cu toate acestea, s-a inversat, consultându-se cu VAR și verificând că acesta a fost în afara jocului anterior. Vești proaste pentru Napoli. Mertens s-a retras, aparent ca precauție, după ce a suferit o intrare puternică a gleznei. Belgianul și-a părăsit locul lui Rog în 76 ‘.

Deja la reducere puteți marca Alley. Internaționalul spaniol s-a plantat mână în mână cu obiectivul Benevento, dar nu a găsit niciun obiectiv. 0-2, în orice caz, este mai mult decât suficient.Napoli rezistă rezistenței și, chiar și pentru un singur punct, rămâne un lider.

În camera Pavillon Cambon, din inima Parisului, între Place Vendome și Opera, Neymar și-a sărbătorit în această seară 26 de ani. Aproximativ 300 de invitați, printre prieteni, familie și întregul PSG (jucători, antrenori și lideri) s-au adunat în noaptea pariziană pentru a sărbători aniversarea noii vedete de fotbal galice. În capitala Franței, fotbalul nu fusese un motiv suficient de aparent pentru a arăta glamour până în prezent, dar odată cu sosirea lui Neymar, însoțită în cursul serii de iubita sa Bruna Marquezine, totul s-a schimbat. Fotbalul nu mai este doar sport, ci este un spectacol, în mare parte din cauza celor 222 de milioane pe care PSG a investit pentru a-i aduce vedetei braziliene.Jucătorul, însă, a adunat deja în casa sa din Paris, sâmbătă seară, o mulțime de oameni pentru a-și sărbători aniversarea.

Și din Brazilia au sosit doar aproximativ 50 de oameni, la care Neymar a plătit zborul și șederea la hotel tot weekendul. Printre fețele cunoscute pentru gala de aseară, se așteptau Lewis Hamilton și chiar președintele Republicii Brazilia, Michel Temer. Partidul lui Neymar a servit și pentru a-și exprima idila cu PSG și cu orașul Paris, după atâtea zvonuri despre posibila lui nemulțumire față de Liga Franceză. Brazilianul a vrut să invite toată echipa echipei, de la Efortuna pariuri președintele Nasser la Khelaifi, la antrenorul său cu tot personalul tehnic și coechipierii săi.Atacantul, care a semnat un gol gol în acest weekend împotriva lui Lille, continuă să semneze cele mai bune numere din cariera sa, cel puțin ca marcatori. Are deja 18 goluri și 12 asistențe în 17 partide în Liga 1, șase goluri în șase dueluri din Liga Campionilor, oarecum în Cupă și două în Cupa Ligii. În total, 26 de meciuri și 27 de goluri.

La Paris, Liga Campionilor este deja considerată o obsesie. Atât de mult, încât se dorește din interior să se oprească euforia înainte de vizita la Bernabéu. Până la Paris, datele unui Madrid ajung în ore mici și nu își lasă uimirea, dar nu au încredere, începând cu Emery. Atât de mult, încât antrenorul nu are chef să participe: “Ziua de naștere este în regulă, dar cel mai important este antrenamentul duminicii dimineață, luni și marți.”