Pariuri

Trebuie să fim pe teren și să luptăm în continuare pentru liga, spune antrenorul Opava Kopecký

Mijlocașul Opava, Jan Řezníček, a refuzat că, în cazul în care au pierdut anul trecut cu Karviná, ar fi în pericol să cadă în locuri care înseamnă o joacă. “, A spus Măcelarul. „Ne jucăm în continuare pentru noi înșine și numai noi îl pariuri sportive ponturi putem distruge singuri. Nu ca Karviná, care trebuie să câștige și să se bazeze pe pierderea celorlalte puncte. în playoff-uri cu echipe pe locul trei și pe locul doi în liga națională, pierd cinci puncte.

“Trebuie să fim pe teren și să luptăm în continuare pentru ligă.Sper că victoria asupra Karviná ne va ajuta mental și în meciurile următoare se va reflecta pe teren “, a spus antrenorul Opava, Ivan Kopecký.

nu o vei face în partea de bază. Dar dacă nu ar fi făcut-o, ar fi trecut mult timp și am fi fost mântuiți în pace.Așa că este acolo pentru și contra “, a declarat Jan Řezníček.

El recunoaște efortuna că avantajul Silezia FC este că joacă ambele meciuri introductive ale suprastructurii acasă. „Dar acum trebuie să învingem și Dukla”, a adăugat el. “Pe de altă parte, meciurile de la domiciliu vă pot pune sub presiune, deoarece orice ezitare poate să se întristeze”, a avertizat Ivan Kopecký.

“Dukla nu joacă deloc”

Opava a învins deja Dukla cu 2-0 în prima parte a ligii. Poate să vină din acel meci? “Potrivit rezultatului, probabil, dar nu a fost un meci complet lipsit de ambiguitate”, a subliniat Řezníček. “Dukla a fost puternic, nu a fost ușor, avem un adversar foarte dificil. Nu mi se pare, dar Dukla nu joacă deloc “.

Care sunt meciurile de salvare ale grupului?Sunt mai nervoși? “Este greu de spus, dar poate că există un pic de nervozitate”, a spus Jan Řezníček. „Dukla ne așteaptă acum. Ei joacă în cote pariuri sportive online combinație și, deoarece sunt în jos clar, presiunea poate scădea de la ei, ei riscă. Nu va fi ușor, dar sper să ne descurcăm. Fiecare meci este complicat și va fi fiecare punct până în ultimul moment înainte de a ieși din luptă pentru a rămâne afară și nu suntem încă. “