Uncategorized

Anglia va începe Manu Tuilagi la Dublin după accidentarea lui Ben Te’o

Pregătirile Angliei pentru Șase Națiuni au primit o lovitură semnificativă prin rănirea puternicului lor centru Ben Te’o. Jucătorul de la Worcester era așteptat să înceapă sâmbătă împotriva Irlandei la Dublin, dar a fost exclus cu o tensiune laterală, obligându-l pe Eddie Jones să-și schimbe planurile de mijloc.

În urma accidentării suferite în timpul antrenamentelor din Portugalia, acum este totul, dar sigur, Manu Tuilagi va începe primul său Șase Națiuni în aproape șase ani.Cu toate acestea, Jones trebuie să-și revizuiască opțiunile de la mijlocul terenului din nou și să aleagă între mutarea căpitanului său, Owen Farrell, la 12 sau împerecherea lui Tuilagi cu Henry Slade a lui Exeter. Rețeta succesului – mâncându-vă drumul spre gloria celor șase națiuni Citiți mai multe

< Conducerea Angliei a încercat să minimizeze implicațiile absenței lui Te’o, subliniind că George Ford și Farrell au fost prima alegere de 10-12 perechi în primii doi ani ai mandatului lui Jones. S-ar putea ca antrenorul să aibă puține opțiuni decât să revină la acest aranjament, cu excepția cazului în care alege să joace împreună Slade și Tuilagi împreună pentru prima dată.

La fel ca și Brad Shields și Joe Cokanasiga, ambii excluși din susținută de rănile negre, Jones a eliberat alți șapte jucători înapoi în cluburile lor.Atacanții Dan Cole, Jack Singleton, Ben Moon și Ben Earl și fundașii Jonathan Joseph, Ollie Devoto și Ollie Thorley sunt toți excedentari, lăsând 25 de jucători să concureze pentru a forma echipa Angliei din ziua de meci.

și-a păstrat toate cele patru încuietori disponibile, în mod clar conștienți de amenințarea cu lineout reprezentată de Irlanda, cu Ellis Genge și Luke Cowan-Dickie la rând pentru a adăuga energie suplimentară de pe bancă.

Nimeni, totuși, nu este mai acut pentru sâmbătă să sosească decât Tuilagi, care a făcut doar două apariții de pe bancă de la ultimul său start de testare în Noua Zeelandă, în iunie 2014, după o serie de accidentări.Ghid rapid Irlanda menține „concentrarea” Show Hide

Simon Easterby insistă că Irlanda are un interes foarte mic față de atacurile verbale ale Angliei înainte de deschiderea celor șase națiuni de la Dublin sâmbătă.

Antrenorul apărării din Anglia, John Mitchell, a susținut că Irlanda va încerca „să ne plictisească” de pe stadionul Aviva. Easterby, antrenorul atacantului irlandez, a respins comentariile lui Mitchell ca fiind doar ceva mai mult decât atrăgător de atenție, promitând că echipa lui Joe Schmidt își va păstra calmul.

„Nu cred că este prea mult de citit”, a spus Easterby. „Ne concentrăm pe ceea ce facem. Suntem buni în ceea ce facem. Va exista întotdeauna o părere. ” PA Ți-a fost de ajutor? Vă mulțumim pentru feedback.

Acum 27, au existat momente în care mult așteptata întoarcere a lui Tuilagi la mijlocul terenului din Anglia părea destinată să nu se întâmple.În acest sezon, el a reușit să organizeze o serie de jocuri pentru Leicester și arată la fel de entuziasmat de perspectiva celui de-al 28-lea său cap la fel ca înainte de debutul său în 2011.

„Manu a arătat genial”, Anglia a declarat asistentul antrenor, Neal Hatley. „S-a antrenat excepțional de bine în mijlocul terenului pentru noi și se află într-un spațiu foarte bun. Este un jucător fizic și băieților le place să joace alături de blokes de genul acesta. Cu siguranță are un efect pozitiv…aduce un element diferit la modul în care se simte și joacă echipa. ”

Jones și personalul său, chiar și așa, ar fi putut face fără ca Te’o să fie eliminat din ecuația din acumularea unui joc atât de imens.Este posibil ca Irlanda să nu fie prea inimă ca să-l vadă pe Farrell redistribuit în interiorul centrului, deși Hatley neagă că perspectivele Angliei ar fi fost compromise fatal. „Nu este atât de mare pe cât ai crede”, a spus el. „Nu este ca Ben să fie singurul jucător care a alergat la 12 pentru noi. Am încercat oameni diferiți acolo pentru a ne asigura că, dacă apare ceva de genul acesta, există situații neprevăzute. recuperează timpul pierdut și spune că meciul se va simți extra special. „Apreciați cu 100% mai mult”, a spus el. „Când ești în formă și bine și joci nu te gândești cu adevărat la asta. Acum am avut din nou ocazia să fac ceea ce îmi place cu adevărat să fac și trebuie să o iau.

„Când am fost înscris pentru prima dată, tocmai am jucat.Nu m-am gândit prea mult la asta. Am vrut doar să pun mâna pe minge, dar pe măsură ce îmbătrânești și afli mai multe despre joc, este mult mai mult. ”