Uncategorized

Anglianul Stuart Broad se simte „pierdut” după o zi de frustrare pe teren

Patru capturi au scăzut în timp ce echipa lui Jason Holder și-a strâns strânsoarea la cel de-al doilea Test și într-adevăr o serie pe care o conduc cu 1-0, Broad văzând două de pe propriul său bowling pentru a trece la 97 de picături pe parcursul carierei sale cu 125 de capete în Anglia .Stuart Broad câștigă doar recompensă, dar somnambula Angliei spre uitare. Citește mai mult

Dar, în ciuda faptului că se uită la un deficit de repriză de 85 de runde, cu încă patru ghișeuri de revendicat dimineața – nu în ultimul rând vigilentul Darren Bravo, neînvins pe 33 din 165 de mingi, Broad încă își dă seama că este posibilă o schimbare faimoasă.

„Mă simt puțin pierdut în ceea ce privește modul în care am obținut doar șase ghișee pentru a fi brutal cinstiți”, a spus Broad, care va relua în dimineața cu cifre de trei pentru 42 din 28 de peste.

„Am pus totul în ea. Inima și sufletul au intrat în acea zi. 103 piese de teatru și ratări în timpul zilei?Nu mă mai pot gândi la niciun test la care am jucat.

„Indiile de Vest au arătat multă greutate și au lăsat mingea mai bine decât noi. Dar acesta este modul în care vom reveni la acest test? Probabil ca nu. Va trebui să continuăm jocul.

„Fie 2-0, fie 1-1 – nu văd că este o remiză – dar dacă avem 140 pe tablă Mi-aș imagina șansele. Presiunea tabloului de bord contează mult. ”Cum s-ar putea descurca Anglia cu calitățile unui deschizător precum Kraigg Brathwaite | Ali Martin Citește mai mult

Despre șansele ratate, pentru care Jos Buttler a fost de două ori vinovat la a treia alunecare, inclusiv Bravo pe 20, Broad a spus: „Este undeva unde trebuie să ne îmbunătățim.A fost o temă curentă de câțiva ani.

„Nu este din lipsă de pregătire, ci pentru a deveni cea mai bună echipă din lume trebuie să-ți asumi șansele.”

frustrat de a fi lăsat în afara primului test din Barbados, eroare evidențiată doar de amenințarea sa aici, în Antigua. Întrebat dacă simte că are un punct de demonstrat, tânărul de 32 de ani a răspuns: „Nu cred. Toată lumea din set-up știe cât de frumos am jucat la bowling în plasă.

„Am trei ghișeuri astăzi, dar cu sinceritate aș fi putut să mă îndepărtez cu o ură. Nu vreau să spun că sună arogant, dar am simțit asta amenințător ca un bowler. ”