Uncategorized

Antrenorul softball a pariat pe experiență, gândindu-se la succesul istoric

Reprezentanții echipei naționale și-au anunțat verdictul final, pe care jucătorii îl pot aștepta cu nerăbdare la Cupa Mondială din iunie, la începutul acestei săptămâni.

“Aș spune că softball-ul este un sport experiențial. Așa că am ales o echipă cu experiență “, a comentat Kusý cu privire la nominalizarea cu șaptesprezece membri, în care, așa cum era de așteptat, a făcut-o și bowlerul Havlíčkův Brod, Michal Holobrádek.

” Este de necrezut că un astfel de eveniment va avea loc în Republica Cehă. Știm că aceasta va fi o chestiune clară.Un astfel de eveniment nu trebuie repetat niciodată, “Holobrádek amintește că campionatul mondial, jucat din 1966, se va îndrepta pentru Europa pentru prima dată.

” Este un eveniment istoric pentru softball ceh “, spune președintele Asociației Cehia de Softball. Gabriel Waage. „Pentru prima dată, campionatul va avea loc pe pământ european. Și facem totul pentru a reuși. ​​”

Cu ce ​​locație specifică la campionat, care în perioada de la 13.Praga și Havlíčkův Brod vor fi găzduite până pe 23 iunie. Vor fi mulțumiți jucătorii de softball cehi?

care este o procedură dintr-un grup de bază cu opt membri. “Și visul nostru ar fi să încercăm locul cinci, ceea ce ar fi un succes istoric din toate timpurile.”

Provocarea antrenorului este acceptată de jucătorii înșiși. “Scopul nostru este să ajungem în playoff și să jucăm pentru cele mai bune locuri posibile”, confirmă polaristul extern al echipei naționale a Cehiei Michal Kolůch.

Premiere atractivă: duel cu campioni mondiali domni

Cehii vor juca campionatul de acasă joi, 13 iunie, în complexul Svoboda Park din Praga, cu un duel cu campioana domnească și cel mai mare favorit al turneului din Noua Zeelandă.

 

“Provocarea câștigătorului anterior chiar la început este probabil cel mai bun început posibil al turneului.Aștept cu nerăbdare să o fac ”, spune Kolůch. „Vom încerca să îl gestionăm în fața publicului nostru și să câștigăm cel mai bine.”

Cu siguranță nu va fi ușor. Echipa, poreclită „Black Sox”, a câștigat cel mai prestigios eveniment de softball de șapte ori. “Au ulcioare de înaltă calitate, în același timp sunt bătăuși de putere periculoși”, avertizează Kolůch. “Sunt firești în joc, se bucură de meci.” „Sunt cu adevărat diferite.Toate arată exact ca niște roboți ”, zâmbește Kolůch. “În același timp, au un stil de aruncare foarte specific.” > Pe Hippos Arena din Brod, vor concura după japonezi cu o reprezentare a Filipinelor (18 iunie) și Cuba (20 iunie). „Nu știm exact ce ne putem aștepta de la ei”, a recunoscut Kolůch. Aceasta ar fi o posibilă rundă de 16 în jurul căpitanului David Mertl.