Uncategorized

Dominanța Australiei continuă, în ciuda sperieturilor împotriva Noii Zeelande în ODI pentru femei

Un meci întreg ar putea fi rezumat prin geamătul lui Sophie Devine când a lovit mingea. Ellyse Perry este prima zi. Scurt, lat. Devine a plesnit-o direct în aer, și chiar și când și-a lăsat liliacul, a știut că a făcut-o. Zeelandă ar fi din nou incapabilă să sfideze istoria și să nu poată profita la maximum de șansele pe care le-au creat.

Ultima dată când echipa feminină din Noua Zeelandă a învins Australia într-o serie internațională de o zi pentru a revendica Trandafirul Bowl, ne-a mai rămas aproape un an pentru a rezolva problema Y2K. The Offspring tocmai câștigase cele mai tari 100 cu Pretty Fly pentru un tip alb, iar Rangana Herath se afla la șase luni distanță de debutul său în test.Belinda Clark, care a căpătat pierderea Australiei, își are acum numele pe medalia jucătoarei anului acordată săptămâna trecută lui Alyssa Healy. Este puțin probabil ca acea serie să se schimbe după ce kiwi-urile au coborât cu cinci curse pentru a începe o nouă serie. De două ori au avut șansa lor. De la a avea Australia 187 pentru 7, când marele Ash Gardner a ieșit, scorul nu ar fi trebuit niciodată să ajungă până la 241. Apoi, când căpitanul din Noua Zeelandă, Amy Satterthwaite, s-a apropiat de un secol în goană, părea că ar putea conduce echipa ei acasă, dar opțiunile de bowling din Australia s-au dovedit prea multe.

Devine a jucat eoni de cricket împotriva lui Perry.Un sfert din cele 100 de ODI-uri ale carierei din Noua Zeelandă și aproape un sfert din cele douăzeci și 20 de ani ale sale internaționale s-au confruntat cu echipa sa generală adversă, ca să nu mai vorbim de patru sezoane ale Women’s Big Bash. Devine tocmai a terminat un monstru WBBL în valoare de 556 de curse. Totuși, slăbirea lui Perry, a șaptea livrare a meciului, a reușit în cel mai distructiv jucător din Noua Zeelandă pentru doar trei.

Părea să confirme respingerea unei oportunități. Nu era ca și cum Noua Zeelandă ar fi fost distrusă de bătăile Australiei; în condițiile Waca, oferind leagăn și săritură, a fost mai degrabă o eroziune constantă. Dar, în timp ce proaspăt promovatul Rachael Haynes a menținut scorul în mișcare, glutoniile din Australia în Healy, Perry și Meg Lanning au fost apreciate pentru figuri individuale.Lea Tahuhu a îndreptat o minge pentru a-l tăia pe butucul lui Healy, croitorul de debut Rosemary Mair a primit primul pui de vis al lui Lanning datorită șocantului nesuferent al lui Satterthwaite la alunecare, iar Devine a atras marginea lui Perry către portar.

Leg -spinnerul Amelia Kerr a produs o strălucire strălucitoare pentru a-l atinge pe stângacul Beth Mooney în 13, apoi Elyse Villani a prins pentru 18 la punctul înapoi. Între timp, Haynes a ieșit pentru a-i oferi lui Mair o secundă, după ce a ținut mai mult de jumătate din reprize împreună cu 67.

Dar, în ciuda faptului că a fost aruncat în finală, cei patru membri ai Australiei au reușit să adune 64 de curse. pentru a împinge totalul de la confortabil la provocator, Jess Jonassen a condus calea cu 36. Nici Noua Zeelandă nu s-a ajutat pe teren.Tahuhu de la graniță a recunoscut un șase și un patru, când o poziționare mai bună ar fi dat capturi. Greșelile de teren au recunoscut o duzină de alergări, în timp ce 16 laturi au umflat și mai mult totalul.

Renunțarea lui Devine a fost agravată de faptul că Suzie Bates a obținut un șoc: câțiva metri din pliu, cu Megan Schutt care a lăsat-o pe a ei pentru a trimite în bătăile în mișcare, comentatorul Dirk Nannes a petrecut câteva minute explicând cum era imposibil ca Bates să fie dat cu piciorul înainte, când fiecare minge ar fi înclinat în jos sau ar fi lovit în afara liniei. Arbitrul a decis imediat să devină creativ.

Perry a înființat-o pe Lauren Down cu o pereche de outswingers înainte de a prinde unul pentru a cuie buturugii, înainte ca Wareham să-și întoarcă picioarele cu Katey Martin în jurul picioarelor. măturarea.Satterthwaite și Katie Perkins au provocat îngrijorare pentru Australia, cu un parteneriat de 99 de curse, care a dus scorul la 188, dar 54 necesare la o alergare o minge era încă un tampon echitabil.

Intră Jonassen, care l-a prins pe Perkins propria livrare, apoi s-a întors în a 47-a la castronele Kerr și Leigh Kasperek. Satterthwaite a făcut tot posibilul, dar 92 de ani nu a fost niciodată complet convingător: Healy a renunțat-o la Lauren Cheatle la întoarcerea ritmului as de la accidentare, apoi a ratat o lovitură de pe Gardner, în timp ce mai târziu Satterthwaite a fost aproape sigur epuizată, dar camerele utilizate nu Nu aveți o rată de cadre suficient de mare pentru a o demonstra.

Când Satterthwaite a fost forțat să înclină o captură ridicată cu 19 necesare din nouă bile, Jonassen avea patru ghișeuri și Ferns Albi o suflase.După ce a scăzut la 1-0, șansa pentru o primă victorie a Rose Bowl în secolul 21 pare îndepărtată. Cântărețul Lorde, care de multe ori scoate din boxe PA la meciurile din această țară, a fost din nou cel mai de succes nou-zelandez la un teren de cricket australian.