Uncategorized

Eddie Jones: Nu voi încerca să-l vorbesc pe Manu Tuilagi să nu plece în Franța

Totuși, Tuilagi i-ar fi întors spatele Angliei, după ce a făcut primul său început internațional în ultimii cinci ani împotriva Irlandei în această lună, precum și a lui Leicester, care l-au îngrijit printr-o litanie de răniți în ultimii ani, fără nici o cheltuială mică, având în vedere salariul său de 450.000 de lire sterline pe an. Anglia îi alege pe Jack Nowell și Ben Moon să înceapă împotriva Țării Galilor. Citește mai mult

Uniunea de fotbal de rugby ar trebui, de asemenea, să aplece regulile de eligibilitate pentru ca Jones să-l aleagă pentru World of this year Cup, presupunând că tranzacția discutabilă a lui Tuilagi va începe în iunie, așa cum fac majoritatea contractelor de jucători.Racing nu ar fi obligat să-l elibereze pe Tuilagi pentru pregătirile Cupei Mondiale a Angliei până la jumătatea lunii august, dar este puțin probabil să-l împiedice să se alăture devreme în echipă.

Deși nu există un precedent în ceea ce privește alegerea jucătorilor din Anglia se mută în străinătate după o Cupă Mondială de când RFU și-a înăsprit procesul de eligibilitate, uniunea a demonstrat oportunitatea în ultimii ani prin selectarea Piers Francis și Brad Shields pentru turneele de vară, cu mult înainte de încheierea contractelor lor în Noua Zeelandă. Chiar dacă Jones este capabil să selecteze Tuilagi pentru Japonia 2019, la 27 de ani, el ar putea continua, în mod imaginabil, spre Franța 2023, cu condiția fizică permisă, dacă va rămâne cu Leicester. totuși, vorbește-l pe Tuilagi să nu se mute în străinătate. „Nu este treaba mea”, a spus antrenorul principal. „Nu decid ce face pentru familia lui.Fiecare jucător are o situație de familie pe care trebuie să o aibă grijă și vreau să aibă grijă de familiile lor.El este în familia noastră în acest moment și vrem să joace bine pentru noi; aceasta este singura noastră îngrijorare în acest moment. ”

Întoarcerea lui Tuilagi în regiunea Angliei a fost binevenită universal de restul echipei, căpitanul Owen Farrell lăudându-i impactul. „Este cineva la care te uiți înainte să ieși la joc și să vezi acel zâmbet masiv pe fața lui și știind că va fi incredibil de fizic, ceea ce te face entuziasmat să mergi acolo și să te joci cu el”, a spus el. Comandanții de aripă: de ce șansele șase națiuni revin pe parcursul anilor Citiți mai multe

Dar Jones a respins sugestia că plecarea potențială a lui Tuilagi ar putea avea un efect destabilizator asupra echipei sale.

„Doar avem distractiv despre asta ”, a adăugat Jones. „[Îi] dăm baghete, cornuri, purtăm berete…[E] distractiv.Trebuie să ia o decizie și ce decizie va lua va depinde de el. El este o parte importantă a echipei noastre. Băieților le place să se joace cu el, îl iubesc. Îi place să joace cu echipa și aceasta este singura lui preocupare în acest moment. Atâta timp cât nu intră pe Eurostar de acum până sâmbătă, nu am niciun comentariu, pentru că tot ce îmi face griji este sâmbătă. ”