Uncategorized

Irlanda trebuie să producă cel mai bun joc vreodată pentru a învinge Anglia, susține Rory Best

Semnele de slăbiciune au fost subțiri pe teren în tabăra din Irlanda vineri. Ca răspuns la încercarea lui Eddie Jones, oarecum pe jumătate, de a crește presiunea asupra campionilor din Șase Națiuni – „lauda te poate face slab” – căpitanul Irlandei, Rory Best, a răspuns în glumă: „Poate că este lipsa de laudă a lui Joe din spatele închisului uși care ne protejează. ”Anglia s-a pregătit pentru vânătăi epice în timp ce încearcă să asalteze cetatea Irlandei | Robert Kitson Citește mai mult

Irlandei îi place să vorbească despre „bula” pe care o creează Joe Schmidt. Îi protejează de laudele la care a făcut referire Jones. Și, în corectitudine, a existat o anumită urcare în Dublin săptămâna aceasta.Fostul antrenor principal Eddie O’Sullivan crede că doar doi membri ai echipei Angliei ar intra în Irlanda, în timp ce fostul căpitan Brian O’Driscoll consideră că echipa de acasă de sâmbătă va avea „prea mulți deștepți” pentru o echipă „tremurată” din Anglia.

„[Așteptarea] exercită un pic mai multă presiune în ceea ce privește stoarcerea bulei un pic mai strânse, dar există o cantitate masivă de așteptare pe care ne-o punem în tot ceea ce facem”, a spus Best. „Dacă te uiți la Leinster și la modul în care merg, așteptarea lor este să continue să se îmbunătățească. Au câștigat patru trofee europene acum, caută să câștige cinci și probabil aceasta este mentalitatea acestei generații de jucători de rugby irlandezi.Și asta este așteptarea pe care o purtăm în noi înșine. ”

Într-o demonstrație suplimentară a mentalității Irlandei, potrivit Best, internaționalii din noiembrie sunt, de fapt, amicale și Cupa Mondială poate aștepta. Prima dintre acestea este o afirmație, având în vedere cele două victorii ale Irlandei împotriva Noii Zeelande în ultimele trei întâlniri care au avut loc în toamnă, cea mai recentă cu doar câteva luni în urmă. El a făcut un pas mai departe, insistând că Irlanda va trebui să producă cea mai realizată performanță de când Schmidt a preluat conducerea în 2013 – și au existat multe – pentru a învinge Anglia.Ghid rapid Afacerea familiei Farrell Show Hide

„Vom avea nevoie de cel mai bun joc de rugby pe care l-a jucat vreodată acest grup, pentru că asta va fi necesar pentru a câștiga în acest weekend”, a spus el. „Vor fi fizici, dar se vor juca și cu multă lățime și viteză, acesta este planul lor. Trebuie să ajungi pe piciorul din față, în față.

„Rugbyul Six Nations, este diferit de internaționalele de toamnă. Internaționalii de toamnă joacă o echipă puțin cunoscută. Argentina și Noua Zeelandă, le studiem, dar nu jucăm împotriva lor în Europa în fiecare an. Nu sunteți vecini foarte apropiați. Anglia ne cunoaște pe dinăuntru.

„Și ești în competiție. Niciunul dintre noi nu tratează vreodată internaționalele de toamnă ca prietene, dar, în cele din urmă, așa sunt.Aceasta este o competiție, un campionat și toate acestea strâng presiunea asupra ta și creează un alt fel de atmosferă. Probabil înseamnă că trebuie să joci la un nivel mai ridicat decât am făcut-o noi în noiembrie. ”Greig Laidlaw din Scoția consideră deschizătorul Italiei drept platformă de lansare pentru succes Citește mai mult

A doua dintre revendicările lui Best – că Japonia 2019 nu intră gândurile lor – au fost susținute de ceea ce el a numit „cel mai grav moment al său într-o cămașă din Irlanda”. Am pierdut în fața Franței, la Croke Park, când ar fi trebuit să ne lovim grandios chiar la sfârșitul jocului. A fost aproape un pic un sentiment de „Oh, îi vom lua la Cupa Mondială”, și nu a fost. Am bombardat în grupuri și a fost cel mai puțin plăcut moment pe care l-am avut vreodată într-o cămașă din Irlanda.Totul a venit pentru că a existat o atitudine de „va fi bine noaptea”. De aceea nu te uiți în față. ”

Schmidt a recunoscut că Irlanda ar ieși din cursa campionatului dacă pierde sâmbătă, dar casele de pariuri nu se așteaptă să le facă. Nu a existat niciodată o parte a Irlandei mai fantezistă sau mai favorizată, dar Best a explicat teama de eșec care o aduce. „Vor veni aici cu o credință 100% că pot câștiga. Publicul poate sau nu să subestimeze, dar noi nu. Ciclul vicios este că cu cât ești mai bun, cu atât mai multe ținte [sunt] pe spate și cu atât trebuie să fii mai bun. Este un loc cu adevărat interesant, dar este o provocare. Împotriva unei echipe precum Anglia, acest factor de frică te conduce. Nu este o poziție în care vrei să fii. Există multă istorie.Când ai familiaritatea cu cineva, ai o rivalitate intensă. ”