Uncategorized

Jon Jones confirmă strălucirea cu victoria la titlu asupra lui Anthony Smith la UFC 235

Jon Jones și-a apărat titlul la categoria grea ușoară cu o victorie unanimă pe Anthony Smith la UFC 235 sâmbătă seara, depășind o deducere de două puncte pentru un genunchi ilegal la capul lui Smith în a patra rundă.

Jones (24-1) a avut puține probleme într-o expunere expertă a strălucirii sale de peste tot împotriva depășitului Smith (31-14), care nu a avut niciun răspuns pentru probabilul campion lire pentru lire la arte marțiale mixte. Jones a dominat pe picioare, împotriva cuștii și pe pământ, până când a avut probleme în runda a patra, când genunchiul a lovit capul lui Smith, în timp ce provocatorul era într-o poziție coborâtă. Arbitrul Herb Dean a dedus două puncte de la Jones, care și-a cerut scuze față de Smith după sonerie. MMA va fi vreodată un sport olimpic?Citiți mai multe

„Acest lucru cu MMA este foarte greu”, a spus Jones. „În unele zile veți arăta uimitor și în unele zile la serviciu nu veți avea performanțe la nivelul la care vă țineți.” Jones rămâne neînvins din 2009, câștigând o decizie pentru a cincea oară în ultimele sale șapte lupte. centura de două ori. După suspendarea dopajului și alte probleme, Jones l-a limitat la doar două lupte într-o perioadă de aproape patru ani din prima sa perioadă, a revenit în cușcă la UFC 235 la doar nouă săptămâni după ce la învins pe Alexander Gustafsson la UFC 232 în decembrie anul trecut pentru a-și revendica centura.În altă parte, Kamaru Usman a obținut titlul UFC în greutatea welter în penultimul meci de la T-Mobile Arena, dominând Tyron Woodley într-o victorie unilaterală a deciziei unanime. Woodley (19-4-1) a fost campionul UFC de 170 de kilograme din iulie 2016 și a apărat centura de patru ori, dar Usman (15-1) a început rapid și nu a renunțat niciodată la primul său titlu de carieră. Usman a sărbătorit în cușcă cu fiica sa înainte ca mâna lui să fie ridicată în victorie.

Usman, în vârstă de 31 de ani, un texan de origine nigeriană și fost luptător de colegiu, a intrat în UFC în 2015 pe lung -reality concurs de alergare.El a câștigat primele opt meciuri UFC și l-a bătut pe fostul campion Rafael Dos Anjos, în noiembrie anul trecut, pentru a-și câștiga lovitura la centura lui Woodley.

„Nu mă poate nimeni să mă descurce”, a spus Usman. „Mi-am dorit această luptă și voi fi sincer, s-ar putea să nu fiu cel mai bun atacant din lume. S-ar putea să nu fiu cel mai bun luptător din lume. Dar când vine vorba de a amesteca aceste [chestii], eu sunt cel mai bun din lume acum. ”

Usman a câștigat 50-44 pe două cărți și 50-45 pe a treia. – Nu am scuze, spuse Woodley. „Eram pregătit pentru această luptă. Mi-ar plăcea să-l rulez din nou și să obțin o performanță mai bună. ”