Uncategorized

Jucătorii au înțeles că există o cale prin care se bucură de antrenorul Hradec, Frťal

Golul apărării lui Vítkovice, care a produs și o acțiune frumoasă la început, a fost atacat unul după altul.

Zece minute mai târziu, cel tras de pe partea dreaptă a luat Kopecký și după o pasă frumoasă de penetrare a reușit să centreze și Urma a împins mingea în poartă după câteva încercări anterioare ale coechipierilor.

Mai puțin a avut o șansă și mai bună de Šípek, care a refuzat să-și mărească avantajul lovind mingea peste poartă.

Mult mai bine. l-a condus pe Doležal încă patru minute mai târziu, iar Hradec a trebuit să bată. “La început am vrut să-i întorc mingea lui Eric Dolezal, dar apoi am văzut că este posibil să trag, așa că am încercat și a rezultat”, a descris primul său gol din liga secundă din cariera lui Doležal, care după o performanță bună în ultimul meci din Usti nad Labem poziția jucătorului înlocuitor față de unsprezece de bază, “a fost importantă, dar și mai importantă a fost a treia cu care am ajuns.”

S-ar putea întâmpla la începutul reprizei a doua, dar după centrul din partea dreaptă Zbrožek în bine Mingea a ratat poziția, iar Prekop nu a reușit să nimerească poarta de la vreo cinci șase metri.

Abia zece minute mai târziu, Šípek, care după o frumoasă lovitură a lui Vlkán atone pentru eșecurile sale de tir din prima repriză, a avut două bune. dar niciunul dintre ei nu a profitat de ele.