Uncategorized

Kate Cross: “Cenușa este mai specială, deoarece Aussies sunt prietenii mei”

Cross, care între iulie 2016 și iulie 2018 nu a participat la un singur meci pentru Anglia, a jucat sub căpitanul australian, Meg Lanning, la Perth Scorchers peste iarnă și spune că a transformat cricket-ul ei.

„Am ajuns într-o etapă în care am lucrat din greu la abilitățile mele și la cum să mă potrivesc în diferite tipuri de situații, dar nu aș avea nicio practică la asta sub presiune”, spune ea. „Acolo a ajutat Big Bash, deoarece jocurile au devenit groase și rapide și au fost jocuri grele. Te vei contesta împotriva celor mai buni din lume. ”

Renașterea internațională a Crucii a început în martie în India. Înainte de acea serie nu jucase un internațional T20 în patru ani, dar în al treilea T20, ea a fost acuzată de bowling în ultimul final al meciului, India având nevoie de doar trei runde pentru victorie.Uimitor Crucea s-a asigurat că nu au reușit să treacă peste linie, lovindu-se de țintă cu fiecare minge pe care a înclinat-o, acordând doar o singură și luând două rachite în chilipir. „Din cauza jocului în Big Bash, m-am simțit ca și cum aș fi fost acolo și aș fi simțit acele sentimente de a ști ce să bol, ce câmpuri să aibă, cum ar fi cel mai bine să bilezi bilele cu puncte și acel fel de lucruri”, a spus ea. spune.

Până în această vară, ea a participat la fiecare meci împotriva Indiilor de Vest, terminând cu cifre de unu pentru 12, două pentru patru și două pentru 16 în jocurile de peste 50. Crucea este „înapoi spre undeva aproape de cel mai bun”.

A trecut mult timp pentru tânăra de 27 de ani, care a fost sinceră în privința luptelor cu care s-a confruntat cu sănătatea ei mentală când a fost constant nereușind realizarea selecției.O parte din prima cohortă de cricketeri profesioniști, când Consiliul de Cricket din Anglia și Țara Galilor a introdus contracte centrale în mai 2014, recunoaște în mod liber că a fost foarte dificil atunci când „hobby-ul meu a devenit jobul meu peste noapte”.

Ea spune : „S-a întâmplat foarte repede. Au existat zvonuri că am putea deveni profesioniști și atunci dintr-o dată a fost o realitate.M-am antrenat mai mult decât am jucat și au fost de multe ori când mă gândeam că a fost mult efort să nu obțin recompense. ”

Cea mai grea parte din toate, spune ea, a fost să fie a omis din echipa din 2017 a Cupei Mondiale și trebuie să fie pe margine în timp ce urmărea succesul coechipierilor săi. „Mi-a fost aproape îngrozitor să văd că se întâmplă asta”, spune Cross. “Am fost la Lordul în acea zi și îmi amintesc că am fost în lacrimi când Anya [Shrubsole] a luat acea ultimă wicket.Te gândești: „Doamne, nu vreau să câștige pentru că nu fac parte din ea, dar de fapt este cel mai bun lucru pentru noi ca echipă dacă câștigăm asta și fetele merită să o câștigăm. „Așa că luptați cu emoțiile.”

Din perspectiva Angliei, Cross și-a clătinat drumul înapoi în contenție într-un moment crucial: nu numai că are amintiri bogate despre succes pe care să le atragă Australia – dar a revenit cifre de șase pentru 70 la debutul ei la Test la Perth în ianuarie 2014 – dar, ca un veritabil marinar, oferă ceva diferit față de celelalte două jucătoare din Anglia, Shrubsole și Katherine Brunt.

rol plictisitor! ” spune ea cu un râs. „Încerc să conțin bătăi și să pun presiune prin bowling o mulțime de bile punct.Robbo [antrenorul Angliei, Mark Robinson] glumește cu mine că am rolul de echipă în echipă, eu sunt cel care se urcă în vânt și face treaba pe care nimeni nu o dorește. ”

< p> That Cross urmează să se ridice împotriva celor care peste iarnă au devenit coechipierii și prietenii din WBBL nu face decât ca Ashes să fie un concurs mai puternic. „Trebuie să muncești un pic mai greu pentru că îți cunosc punctele slabe. Face cenușa un pic mai specială, deoarece unele dintre aceste fete sunt prietenele mele. Jess Jonassen [spinner-ul din Australia] m-a invitat la nunta ei anul viitor. Și întotdeauna veți freca chipurile prietenilor în el dacă le bateți. ”