Uncategorized

Krejčí a ajutat la rândul câștigător, domnul s-a strâns de patru ori

Portarul Petr Mrázek, care și-a dat demisia din cel de-al doilea meci din seria a doua rundă împotriva insulenilor din cauza unei accidentări în partea inferioară a corpului, a repetat într-o pauză de cinci zile între serii și a revenit complet la antrenament. Antrenorul lui Caroline, Rod Brind, a pariat pe membru al echipei naționale a Cehiei în finala Conferinței de Est, deși înlocuitorul lui Curtis McElhinney a prins conturul insulei.

Totuși, întoarcerea la nativul din Ostrava nu a mers conform ideilor sale, când în a treia perioadă nu a împiedicat o cifră de afaceri mare de Boston de la 1: 2 la 5: 2. Rolul cheie a fost însă jucat de indisciplina Uraganilor, când primele două goluri din seria de goluri date au fost marcate de echipa gazdă din jocul de putere.

“Petr a prins bine.L-am lăsat acolo singur “, a apărat antrenorul numărul unu, care a terminat meciul cu un bilanț de 23 de intervenții și patru goluri colectate.

Primul gol al meciului a fost marcat în minutul 3, când publicul a invitat la TD Garden. de la inelul de acasă care se încheie pe sfertul de acasă Steven Kampfer. Dar bucuria fanilor Bostonului nu a durat mult, la doar 47 de secunde mai târziu Sebastian Aho a egalat din superioritatea numerică. Atacantul finlandez a marcat finalul lui Andrej Svečnikov, care a tras după ce Jordan Staal a câștigat taurul. Uraganii au putut folosi jocul de putere după doar trei secunde.

După o introducere sălbatică, ambii portari au luat cuvântul. Atât Mr.ázek, cât și Rukul autohton Tuukka au efectuat intervenții grozave. În minutul 23, Rask a fost ajutat și de un băț care a fost păcălit de fundașul Brad Pesce.Următorul gol a fost în sfârșit așteptat până în minutul 30, când s-a preluat scăparea vizitatorului lui Greg McKegg. S-a despărțit de pe stânga în fața porții și a găsit un gol în poziția lui Raska – 1: 2.

Boston l-a amenințat periculos pe Mrázka de câteva ori înainte de a doua plecare spre cabine, dar portarul ceh și-a păstrat culorile. Greșelile de la începutul celei de-a treia perioade a lui Staal și fundașul Dougie Hamilton au devenit fatale pentru oaspeți. Infracțiunea din primul minut a fost pedepsită de Marcus Johansson în minutul 43 cu asistența lui David Krejčí, iar Patrice Bergeron a luat Bruinsul 28 de secunde mai târziu.

șase jucători pe teren, pe care i-a folosit în minutul 58 cu o asigurare de gol a lui Charlie Coyle.După revenirea portarului ceh la acțiune, atacantul Chris Wagner a luat ultimul cuvânt, care s-a ajustat la 5: 2 final cu o scăpare separată transformată. Împreună cu Krejčí (14:10, 0 + 1, +/-: 0, 1 shot), victoria introductivă din serie a fost sărbătorită și de David Pastrňák (16:25, +/-: 0, 2 șuturi).

Rezultatul Conferinței estice finale, primul meci: