Uncategorized

Mână, mână! Atunci, Guardiola a „mulțumit” judecătorilor. În mod ironic, nu a vrut să spună asta

Camerele TV au luat acest exemplu. Guardiola a ocolit traseul pentru a-i felicita pe jucătorii lui Liverpool pentru victoria și performanța sa.

Dar apoi a ajuns la Arbitrul Michael Oliver, a strâns mâna dreaptă și a spus de două ori: „Mulțumesc foarte mult. Mulțumesc foarte mult. „Părea o ironie.„ Dar nu a fost ”, a spus Guardiola. „Această propoziție – vă mulțumesc foarte mult – o spun de fiecare dată. Chiar și după meciul meu cu Tottenham (2: 2), m-am dus la judecători și le-am mulțumit ”, a spus el.Potrivit Comitetului Judecătorilor din Anglia, acest moment nu s-a încadrat în interpretarea „mâinilor de joc deliberat.” >

De aceea, probabil, VAR nu a intervenit. Conform noii interpretări a regulilor, niciun gol nu poate fi marcat după ce unul dintre fotbaliștii care atacă joacă o mână. Deși ar fi vinovat și nedorit.

În mod ideal, jocul ar fi trebuit să fie întrerupt, deoarece oaspeții au câștigat un avantaj lovind brațul – creând o oportunitate de gol. Cu toate acestea, Oliver nu părea să observe vinovăția lui Silva.

„Este important ca fanii să înțeleagă că mâinile jignitoare ale jucătorilor atacatori fluieră pentru a nu atinge obiectivul discutabil.Unii nu înțeleg de ce nu a fost aplicată pedeapsa, alții se deranjează că sistemul VAR nu este încă consistent în Anglia. care a discutat meciul pe Sky Sports. “Exact, este frustrant”, a spus fostul mijlocaș Roy Keane. “Din păcate, după un meci atât de fantastic, discutăm deciziile arbitrilor.”