Uncategorized

Manchester City se bucură de o plimbare de șapte goluri în optimi împotriva lui Schalke

Au marcat al șaselea și al șaptelea gol dintr-un meci în care City a egalat victoria record în Liga Campionilor în fazele eliminatorii ale competiției. Manchester City a renunțat la durerile de creștere sub strictul Pep Guardiola | Jamie Jackson Citește mai mult

Sergio Agüero a marcat primele două, a lovit un stâlp cu un alt efort și, dacă ceva, ar putea reflecta că a ratat o ocazie bună de a înregistra al patrulea hat-trick al sezonului. Sané a adăugat cel de-al treilea gol, a văzut un altul respins și le-a stabilit, de asemenea, pe cele pentru Raheem Sterling, Bernardo Silva și Foden.

Au fost momente când City părea să găsească VAR-ul mai mult o problemă decât orice puteau aduna adversarii lor. .Jocul a fost întrerupt de patru ori și chiar și arbitrul a părut uneori scuze, poate jenat, de ocaziile ușor incomode în care mulțimea nu era sigură dacă ar putea sărbători un gol în mod corespunzător.Ghid rapid recordurile lui Manchester City Show Hide City 7-0 Schalke (CL 2018-19, ultimele 16 manșa secundă)

Învingerea lui Schalke este cea mai mare victorie europeană a lui Manchester City, deoarece s-au adunat într-un mod spectaculos de la 2-1 în jos după 85 de minute din prima manșă pentru a câștiga cu 10-2 la general – cea mai mare marjă de victorie a unei echipe engleze în era Ligii Campionilor City 6-0 Shakhtar (CL 2018-19, faza grupelor)

Recordul anterior a fost stabilit în urmă cu doar patru luni, când campionii Ucrainei au fost bătuți în faza grupelor din acest sezon, Gabriel Jesus marcând un hat-trick inclusiv două penalty-uri Steaua 0-5 City (play-off CL 2016-17, primul- manșă)

Sergio Agüero a marcat un hat-trick în cea mai mare victorie europeană a clubului în deplasare, cu un loc în faza grupelor asigurat în cele din urmă cu 6-0 la general City 5-0 TNS (calificarea Cupei UEFA 2003-04, prima manșă) )

Primul meci european al clubului în 24 de ani a fost, de asemenea, primul meci competitiv pe stadionul Etihad.Era a doua oară când City câștiga cu 7-0 acasă din ianuarie, cealaltă ocazie fiind împotriva lui Rotherham în FA Cup și au intrat în sferturi de finală cu atât de mult spațiu de liber încât părea aproape un truc al minții. că a existat un punct în prima manșă când pierdeau cu 2-1, până la 10 bărbați, iar Guardiola arăta cel puțin nerăbdător. Jamie Jackson Citește mai mult

Aceasta a fost o ocazie mult mai lipsită de stres, cu un blitz de trei goluri în șapte minute spre sfârșitul primei reprize și, ca întotdeauna cu City, niciun semn că ar fi fost dispuși să o facă. ușurați-vă odată ce a devenit clar că o dezamăgire era pe cărți.

Da, Schalke a fost oponenți amabili, dar a fost încă ceva să marcheze de șapte ori, 10 la total, și o reflectare a ambițiilor lui City în acest sezon.

Pentru Schalke, a fost o experiență de pedeapsă, iar speranțele lor deja minime de revenire, cu 3-2 în jos din prima manșă, au fost șterse când, mai întâi, Agüero a demonstrat că exersase rutina Panenka de la lovitura de pedeapsă și apoi, trei minute mai târziu, a strâns cel de-al doilea gol, după un călcâiat inteligent al lui Sterling.

Penalty-ul a fost acordat pentru provocarea lui Jeffrey Bruma asupra lui Bernardo Silva și analiza VAR părea să dureze o vârstă înainte. decizia a fost transmisă înapoi arbitrului pe care fundașul lui Schalke îl împiedicase pe adversarul său agățat de mingea prin intermediul lui Ilkay Gündogan.Când VAR va fi introdus în Premier League sezonul viitor, se poate doar spera că va fi un proces mai rapid, deoarece durata întârzierii aici nu a făcut decât să irită mulțimea și să afecteze impulsul jocului.

Prima așteptare a fost simțită. Nesatisfăcător, dar a fost o întârziere și mai amorțitoare înainte ca Agüero să dubleze avantajul și, cu acea ocazie, partea cea mai enervantă a fost că părea o decizie relativ simplă să-l vezi pe Sterling în joc. Fotbal modern, într-adevăr. Manchester City 7-0 (total: 10-2) Schalke: optimile de finală ale Ligii Campionilor, manșa secundă – așa cum s-a întâmplat Citește mai mult

Nu a fost ultima dată când arbitrul a făcut asta semn dreptunghiular acum familiar.Sané, în special, a părut dornic să impresioneze împotriva fostei sale echipe, lovindu-l cu o lovitură scăzută pe lângă portarul lui Schalke, Ralf Fährmann, pentru golul său și nu arăta niciodată milă față de foștii săi coechipieri.

Reducerea lui Sané ia dat lui Bernardo. Silva a avut șansa de a conduce al cincilea gol, iar germanul a fost din nou implicat în mod proeminent când Foden a trecut la șase. Isus a adăugat înflorirea finală cu o finalizare cu piciorul drept, iar City, pe baza acestor dovezi, poate aștepta cu nerăbdare tragerea la egalitate cu mult optimism.