Uncategorized

Mitchell Starc a scufundat Noua Zeelandă după ce Usman Khawaja ridică Australia

Fă-ți frică, Anglia și Țara Galilor 2019. Aussies vine. Sau mai bine zis, austriecii încă mai vin, după o înfrângere de 86 de echipe a unei echipe din Noua Zeelandă care părea consumată de ocazie la Lord’s.

Uneori, în încercările Black Caps de a urmări 243 acest lucru se simțea ca un joc de duminică dimineață în grupa de vârstă. Steve Smith a trimis tot felul de lucruri ciudate și neplăcute. Păpușile au fost întâmpinate cu hohote de glumă.A fost nevoie de întoarcerea lui Mitchell Starc pentru a restabili simțul ordinii de la Cupa Mondială, cifrele de cinci pentru 26 care reflectă o vrajă de bowling rapid brutal, de înaltă calitate, cu bilă albă, care a alungat coada. în Afganistan în thriller Citește mai mult

Victory părăsește Australia pe cont propriu, în vârful tabelei grupelor, cu șapte victorii din opt și cu unele semne de întrebare care găsesc un răspuns sau două. Au beneficiat de un ajutor pe parcurs, nu în ultimul rând din capitanul difident al lui Kane Williamson. apoi aproape imediat au arătat cum nu reușesc să învingă Australia. Expunerea acelei ordini de mijloc cu aspect subțire arătase întotdeauna un plan.Nu reușești să-ți dai drumul prin a-ți scoate cei mai buni bowlers a fost locul în care jocul a scăpat, capturat de vederea skipperului care arunca șapte supravegheri de la jumătatea timpului cu jumătate de normă.

Trent Boult chiar a avut timpul de la sfârșitul locurilor din Australia pentru a conjura un hat-trick al Cupei Mondiale în mare măsură inutil. În schimb, a fost un parteneriat de-a șasea vrăjitoare de 107 ori între Usman Khawaja și Alex Carey, care a decis acest joc, a fost decisiv.

De la început Lord’s a fost un loc al Trans-Tasman, înveselit de bine, ca giulgiul gri. din ultimele săptămâni ridicate. Australia a câștigat aruncarea și a ales să bată.În orice listă cu cele mai bune cinci sanii ale carierei lui David Warner, linia „Nu te confrunți acum cu jumătate de volan a lui Trent Boult, jumătate de volan, mate” – a strigat Joe Root în timp ce a păstrat în timpul testului Cardiff Ashes din 2015 – s-ar putea fă-o doar pe motive de subtilitate.

De această dată a fost rândul lui Warner să înfrunte muzica Boult, o perspectivă complicată la începutul unei zile pline de căldură. A treia poziție a lui Boult l-a văzut pe Aaron Finch ieșind din cap căzând peste o ruptură.

Colin de Grandhomme a împărtășit noua minge, trântindu-se cu drag de la capătul grădiniței ca un bărbat cu o canapea pe două scaune legată la spate. Dar Lockie Ferguson a fost cel care a făcut cea mai grăitoare incizie.Ferguson a fost o bucurie de urmărit, un bowler emoționant atletic, cu un aer al aventurierului din vechea școală despre el, atât de mult încât vă așteptați să-l vedeți înmânându-i pe ambele sale fedora și biciul de taur înainte de fiecare dată.

< p> Aici Ferguson i-a scos pe Warner și Steve Smith pentru două alergări în șapte mingi. Mai întâi a salutat-o ​​pe Warner. Smith a fost huiduit. Și Ferguson a făcut în curând și pentru el, mulțumită unui alt moment de strălucire.

Smith a tras un alt scurt, amestecându-l cu un zgârcit minunat. La un picior scurt, pătrat înapoi, Martin Guptill a scufundat pe toată lungimea și a înfipt o mână. În cele din urmă, s-a ridicat, a ridicat mâna și a aruncat o minge – aparent aceeași – pe cer. A fost o captură care va arăta bine în redare. În timp real a fost un moment pentru a opri zilele și a-l roti înapoi pe axa sa.James Neesham a intrat în atac, iar 81 pentru trei a devenit 81 pentru patru în timp ce Marcus Stoinis a fost prins în urmă, înainte ca Neesham să țină o mână prinsă și să se învârtă chiar deasupra ierbii pentru a scăpa de Glenn Maxwell.

Noua Zeelandă Australia a rătăcit în jurul ringului la cinci pentru 92 după 21 de ani. Însă Khawaja și-a găsit un partener în Carey, care a tăiat și a sculptat la oferte asortate de scurtcircuit, în timp ce Noua Zeelandă s-a străduit să-și adapteze lungimea la stilul său punchy. Cele cincizeci de parteneri au ajuns din 51 de bile, în același timp cu propria jumătate de secol a lui Khawaja, o intrare care va fi dublu satisfăcătoare într-o zi în care nimeni altul din primele șase australiene nu a ajuns la 25.

Carey în interior -a mers până la gardul pavilionului pentru a ajunge la o luptă de 51 de 41 de mingi. Există o neînfricată neînfricare la greierul său.Cel mai bun dintre el are acum 50 de puncte pe locul 7 pentru Australia și a făcut din acel slot complicat o poziție de forță în ultima lună.

Nu vor fi regretele pentru Noua Zeelandă. Nu în ultimul rând în dispariția lui Boult de la atac până la data de 42. Alungarea lor nu a început niciodată cu adevărat. Jason Behrendorff i-a respins pe ambii deschizători și un scor de 20 peste 61 pentru doi s-a deteriorat până la 157, întrucât doar Williamson părea să aibă abilitatea de a marca pe un teren de crabby.

Australia a fost menționată la Cupa Mondială începe ca o echipă care se bazează excesiv pe jucătorii de cinci stele. La Lord’s a fost distribuția de back-up subestimată care a săpat pentru a transforma acest joc, menținând aerul unei echipe care găsește alte viteze pe măsură ce acest turneu se restrânge spre punctul său final. p>