Uncategorized

Old Trafford va găzdui finalele masculine și feminine ale Cupei Mondiale a Ligii de Rugby 2021

Old Trafford va găzdui finala Cupei Mondiale a Ligii de rugby 2021 peste doi ani, cu alte locații importante, precum Emirates Stadium, St James ‘Park și Anfield, de asemenea, selectate ca stadio gazdă, deoarece organizatorii turneului privesc cel mai de succes Cupa Mondială din istorie.

Finalele atât ale turneelor ​​masculine, cât și ale celor feminine vor avea loc la Old Trafford în dublu titlu în noiembrie 2021, însă, cei care se ocupă de livrarea următoarei Cupe Mondiale vor avea ca scop să rupă toate înregistrările de participare la turneu, Old Trafford – care a găzduit finala din 2013 – este însoțită de o serie de alte locații de profil.

Patruzeci de cereri au fost restrânse la 14 locuri pentru turneul masculin și, în special, liga de rugby va deveni primul sport, în afară de fotbal, care se va juca pe stadionul Emirates când casa Arsenalului găzduiește una din semifinale.Celălalt va fi jucat într-una din inimile sportului, Leeds, la Elland Road.

Anfield va găzdui atât sferturile de finală cât și ceremonia de deschidere a turneului feminin, în timp ce Newcastle’s St James ‘ Park va organiza ceremonia de deschidere a ediției masculine, precum și jocul de grup de deschidere din Anglia. Alte locații din afara inimii, inclusiv Stadionul Riverside din Middlesbrough și Ricoh Arena din Coventry, vor găzdui, de asemenea, jocuri în turneul masculin. de a juca cel puțin 80% din jocurile din „Northern Powerhouse” – un obiectiv despre care se spune că a fost atins.Hull, Huddersfield, Manchester, Liverpool și Sheffield vor găzdui toate jocurile la turneele masculine, feminine și cu scaun cu rotile, care se desfășoară simultan în toamna anului 2021. M&S Bank Arena din Liverpool va găzdui finala pentru scaune cu rotile. e-mail săptămânal cu opțiunile editorilor.

„Aș dori să îi felicit pe toți gazdele noastre alese care au muncit atât de mult în depunerea unor astfel de oferte convingătoare”, a declarat Jon Dutton, directorul executiv al Cupei Mondiale 2021 . „Fiecare gazdă are acum oportunitatea de a galvaniza și inspira comunitățile respective înainte ca națiunile concurente să ajungă în Anglia.

„ Acesta a fost un proces incredibil de dur, având în vedere numărul mare de părți interesate și impresionantul natura ofertelor lor.Cu atât de multe oferte competitive suntem încrezători că gazdele noastre alese vor contribui la furnizarea celei mai bune și mai inclusive Cupa Mondială a Ligii de Rugby din toate timpurile. ”

„ Marea Britanie este renumită pentru că pune la unele dintre cele mai mari și mai bune evenimente sportive din lume, iar Cupa Mondială a Ligii de Rugby 2021 nu va face excepție ”, a declarat Mims Davies, ministrul sportului și societății civile. „Acest turneu va oferi o etapă pentru ca cei mai buni jucători din lume în jocul masculin, feminin și cu scaun cu rotile să strălucească în orașe și orașe din toată țara. Este o oportunitate excepțională de a dezvolta sportul. ”