Uncategorized

„Provocare pentru titluri”: Arnautovic îi cere lui West Ham să-l lase să se mute în China

Marko Arnautovic vrea ca West Ham să accepte oferta de 35 de milioane de lire sterline de la un club chinez fără nume pentru a-i permite să „conteste titluri”, dar i sa spus că nu este de vânzare.

Atacantul semnat în iulie 2017 pentru 20 de milioane de lire sterline, plus încă 5 milioane de lire sterline în potențiale suplimente și este golgheterul mixt al West Ham în acest sezon, cu opt goluri în toate competițiile. Manuel Pellegrini a respins joi sugestiile pe care tânărul de 29 de ani ar putea să le părăsească luna aceasta, însă, după ce a recunoscut în noiembrie, austriacul ar dori să se testeze în Liga Campionilor, fratele lui Arnautovic, Danijel, care acționează și în calitate de agent al său, a publicat o declarație care solicită pentru a-i permite să se mute în Super League din China. FA analizează acordul de sponsorizare al West Ham cu agenția sportivă USM Citește mai mult

„West Ham a cumpărat Marko pentru arahide.Au plătit 20 de milioane de lire sterline pentru el, ceea ce nu este nimic pe piața actuală ”, se arată în comunicat. „L-au cumpărat pentru a-i ține în Premier League în sezonul trecut și a făcut asta. A luat fiecare premiu la club; cel mai bun jucător, semnarea sezonului și premiul jucătorilor.

„Acum West Ham are o ofertă fantastică. Este aproape să dubleze ceea ce au plătit pentru el. El vrea să meargă pe o nouă piață și să provoace titluri. Asta vrea el. Este marea sa dorință ca West Ham să accepte oferta din China. ”

Rapoartele au afirmat că oferta provine de la campionii CSL Shanghai SIPG, deși alocarea lor permisă a trei jucători din străinătate este ocupată de fostul mijlocaș al Chelsea Oscar și colegii săi brazilieni Hulk și Elkeson.Acordul ar însemna că Arnautovic ar trebui să câștige 40 de milioane de lire sterline pe un contract de patru ani, o îmbunătățire semnificativă a salariului său de West Ham de 90.000 de lire sterline pe săptămână. sâmbătă cu Arsenal, iar clubul a emis ulterior o declarație pe care scria: „Marko are un contract și ne așteptăm pe deplin să-l onoreze. El nu este de vânzare. ”The Fiver: înscrie-te și primește e-mailul zilnic de fotbal.

Se înțelege că West Ham nu va lua în considerare vânzarea lui luna aceasta, din cauza dificultăților de a-l înlocui.

Arnautovic, al cărui contract expiră în 2022, se crede că a cerut să deschidă negocieri cu privire la un nou acord îmbunătățit dacă clubul nu îi va permite să plece. De asemenea, se crede că Stoke are o clauză de vânzare care le-ar da dreptul la 20% din orice taxă de transfer viitoare.