Uncategorized

Rice este pregătit pentru apelul Angliei după ce a fost numit tânărul jucător al anului din Irlanda

Declan Rice este de așteptat să obțină o primă convocare pentru echipa Angliei pentru preliminariile la Euro 2020 împotriva Republicii Cehe și Muntenegrului, la o zi după ce a fost desemnat drept tânărul jucător al anului din Republica Irlanda.

< Mijlocașul de la West Ham și-a schimbat fidelitatea internațională de la Irlanda, pentru care a excelat la nivel de juniori și a câștigat trei selecții de seniori în amicale, Fifa a ratificat schimbarea săptămâna trecută.Tânăra de 20 de ani, care s-a născut în Kingston upon Thames, dar ai cărui bunici paterni sunt din Cork, ar trebui să fie confirmată în lotul lui Gareth Southgate, care va fi anunțat miercuri la St George’s Park. Citește mai mult

Dezertarea a provocat consternare în Irlanda, momentul în care anunțul asociației sale asigurându-se că rămâne în centrul atenției. „La momentul votului, Declan Rice era internațional irlandez și s-a calificat la categoria tinerilor într-un an în care a câștigat trei selecții la seniori”, a declarat un purtător de cuvânt al FAI.

„Declan Rice a avut de atunci a optat să-și schimbe loialitatea față de Anglia.Acest premiu menține integritatea procesului de vot în colaborare cu Asociația Scriitorilor de Fotbal din Irlanda.”

Rice nu va fi prezent pentru a accepta premiul duminică, cu o zi înainte ca se așteaptă să se conecteze. cu noii săi coechipieri din Anglia.

Southgate îl va reaminti pe portarul Tom Heaton, care a ratat Cupa Mondială vara trecută din cauza unei accidentări și de atunci și-a recâștigat locul în prima echipă la Burnley în fața lui Joe Hart și Nick Pope.Mijlocașul de la Southampton James Ward-Prowse, ale cărui goluri au scos clubul din locurile pentru retrogradare, este probabil să reia o carieră internațională care a fost blocată de doi ani, în timp ce conducerea Angliei a fost impresionată de progresul nelimitat al lui Conor Coady la Wolverhampton. Rătăcitori.

Aaron Wan-Bissaka și Angus Gunn, de la Crystal Palace și, respectiv, Southampton, sunt în atenție, deși Southgate va fi nerăbdător să nu perturbe pregătirile sub 21 de ani pentru Campionatul European, în care ambele sunt de așteptat să apară.Progresul lui Wan-Bissaka în acest sezon a fost surprinzător la Selhurst Park, fundașul aparent dorind să joace mai degrabă pentru Anglia decât pentru RD Congo, pentru ai cărei sub 17 ani a jucat cândva ca atacant.

Kieran Trippier a fost în reabilitare după o accidentare la fesier de la începutul lunii, dar Anglia ar putea să îi cheme în continuare pe Kyle Walker și Trent Alexander-Arnold la fundașul drept. Southgate poate considera Wan-Bissaka mai bine servit să joace pentru sub 21 de ani decât să fie la marginea echipei de seniori.