Uncategorized

Simmons s-a îmbrăcat și Philadelphia a întins seria până la al șaptelea joc

Philadelphia a fost amenințată cu sfârșitul sezonului, dar a reușit foarte bine ultimul meci. Din primul sfert, cei de la Sixers și-au menținut conducerea, care s-a ridicat la douăzeci de puncte la finalul celei de-a treia reprize. Toronto, atrasă de 29 de puncte și 12 recuperări de Kawhi Leonard, nu a avut nicio șansă să decidă joi.

Suportul tradițional pentru acasă a fost Jimmy Butler, de această dată cu 25 de puncte, opt asistențe și șase recuperări. Ben Simmons a reacționat la performanțele sale plictisitoare de la meciurile anterioare și a răspuns la criticile masive cu 21 de puncte (terminând 9/13), opt recuperări și șase asistențe.

Joel Embiid a marcat 17 puncte și 12 recuperări, Tobias Harris 16 puncte și nouă recuperări.

“Am jucat să câștig.Am fost doar interesat să ofer echipei o șansă bună de a câștiga “, a spus Butler.

“Toată lumea a fost concentrată maxim. Știam ce este în joc “, a adăugat Simmons, care a pus mai multe puncte la un loc decât în ​​al patrulea și al cincilea meci din serie. și șase asistențe.

Denver a început de parcă ar fi vrut să încheie seria cu Portland și a câștigat deja un avans de zece puncte în primul sfert. Dar apoi Rodney Hood și C. J. au preluat funcția.McCollum, care a reunit 16 puncte în a doua repriză și i-a readus pe blazer în joc.

În a treia parte, soarta meciului a fost preluată de echipa gazdă Damian Lillard, care a dat 17 din cele 32 de puncte ale sale și s-a asigurat că Portland a trecut în ultima parte cu un avantaj de șapte puncte și nu a dat drumul.

< Pe lângă Lillard, McCollum a atins și nota de 30 de puncte, în timp ce Hood a adăugat 25 de puncte. Tânărul înlocuitor Zach Collins a marcat 14 puncte și cinci blocuri. Enes Kanter are 14 recuperări în contul său.

Banca Portland a pierdut oaspetele la 42:13 puncte.

Întreaga top 5 a lui Denver a avut cifre duble, dar Nuggets nu a avut nici la finalul seriei. insuficient.

Nikola Jokič a obținut 29 de puncte, 12 recuperări și opt asistări.Jamal Murray a marcat 24 de puncte, 10 recuperări și cinci asistări, Paul Millsap 17 puncte, Gary Harris 15 puncte și Torrey Craig 10 puncte.