Uncategorized

Talking Horses: Connor Brace este cel mai recent jockey promițător de sărituri din Țara Galilor

Vom auzi mai multe de la Connor Brace, ales de Nicky Henderson pentru a pretinde 7 lb de la Verdana Blue în cadrul Scottish Champion Hurdle de sâmbătă, pe care perechea a câștigat cu frumusețe. Felul în care s-a aruncat sugerează că o mulțime de alți jochei ar fi putut câștiga cu ea, dar era interesant că Henderson era pregătit să aibă încredere într-o începătoare de 17 ani cu o astfel de misiune și am crezut că Brace s-a descurcat extrem de bine, pentru cineva care și-a obținut licența de condițional în septembrie. Charlie Fellowes confirmă achiziția grajdului Newmarket al lui Luca Cumani Citește mai mult

„A fost grozav să mă urc pe un cal foarte drăguț ca ea”, mi-a spus Brace duminică. „Am mers în galop bun și ea doar a sărit și a călătorit tot drumul. Ne-am predat și, de îndată ce am strâns-o, ea a plecat cu mine.Speram că așa avea să se întâmple. Ea a fost cea mai bună din cursă și a demonstrat-o.”

Născut și crescut în Porthcawl, introducerea lui Brace în curse a venit de la bunicul său, David Brace, un antrenor din Bridgend, care a fondat Dunraven Stud, unde se află Ask. „Are nouă nepoți, dar sunt doar eu care sunt interesat de cai”, spune Brace. Ceilalți ar putea fi nevoiți să-și regândească alegerile de viață acum. „De când aveam cinci sau șase ani, eram nebun să călăresc ponei și să merg la curse.”

În timp ce în cele din urmă a călărit în puncte pentru bunicul său, Brace este un produs al curselor de ponei, sferă în care el s-a lovit adesea de alți jochei tineri talentați din Țara Galilor, James și Sean Bowen și Lorcan Williams.Cursele de ponei abia existau în Marea Britanie cu 15 ani în urmă, dar există destul de mult despre asta acum și susțin că vedem beneficiile în calitatea tinerilor jochei care intră în joc.

Brace este cu sediul la Naunton cu Fergal O’Brien, fiind văzut de asistenta antrenorului, Sally Randell, când l-a învins pe unul dintre Fergal la un punct la punct anul trecut. cifrele pentru Festivalul Cheltenham și Grand National, ITV raportează că audiența lor a fost, de asemenea, de sâmbătă pentru Scottish Grand National.Vârful de 1,18 m a crescut cu 17% față de anul trecut, în timp ce media de 673.000 a crescut și cu 10%. Cele mai bune pariuri de luni, de Chris Cook

Windsor este cartea care mi-a atras atenția, nu în ultimul rând pentru că a prezenței lui Run After Genesis (4.30), numit probabil de un fan Phil Collins și o lovitură de 7-2 pentru un handicap de milă. Există câțiva rivali neexpuși în opoziție, dar un număr bun dintre ei vor fi mai aspre pentru această revenire, în timp ce Run After Genesis este deja un câștigător anul acesta, după ce a marcat la debutul său cu handicap luna trecută.

Aceasta a fost Debutul cu handicap al lui Grey și modul în care a rămas sugerează că va aprecia testarea suplimentară a unui alt furlong și trecerea la gazon rapid.A fost un bun terminat, dar al doilea și al treilea au făcut de atunci forma să arate destul de bine.

Dacă joci la prețuri mici, Lambeth Walk (2.30) face apel, chiar și la 4-5, pentru Archie Watson , care se descurcă atât de bine cu tinerii înflăcărați. În handicapul de sprint de deschidere, Recuperare Rapidă (2.00) este de interes la 8-1, de la 12 secunde, după ce s-a descurcat bine pe gazon rapid la vârsta de trei ani. Ea va fi mai atentă pentru runda ei de revenire.

O oră mai târziu, s-ar putea să am o lovitură de pot în fiecare direcție pe Smokey Lane (3.00), un drifter la 33-1. Este interesant că s-a întors cu David Evans, după ce i s-a descurcat bine cu ani în urmă, înainte de a trece prin alte curți și de a-și pierde treptat forma. Castanul este pe un semn corect și ar fi avut nevoie de reapariția lui. Ghid rapid Sfaturi pentru luni, de Chris Cook. Afișați ascundeți