Uncategorized

Tiger Woods, dar Brooks Koepka conduce PGA din SUA după a treia rundă

A existat un moment în care perspectiva de a fi refuzat un al 15-lea câștig de campion major de către un putter neadaptat s-ar fi simțit ca un vis de neatins pentru Tiger Woods. Luna trecută, la Campionatul Deschis, Woods a mers până să sugereze că cea mai veche majoră a golfului oferă cea mai mare oportunitate a lui de a se adăuga la al său 14 ani. Poate că toți am fost când ne-am îndreptat către dispariția lui. Cel mai uimitor capitol al unei cariere deja remarcabile poate fi totuși jucat la marginea St Louis. Însă, pentru o serie de șanse ratate cu privire la închiderea celor nouă găuri ale campionatului său american PGA din turul al treilea, Woods ar fi chiar mai aproape de a face istorie. A treia rundă de 66 aici înseamnă că Woods este la opt la distanță și la distanță de atingere.Deocamdată, este doar asta.

Întrucât numărul 1 mondial Dustin Johnson a răbufnit în căldura din Missouri, Woods a produs un tee to green display, care a făcut primele sale două găuri ale acestui turneu – după care s-a așezat trei peste par – par un alt film cu totul. Și totuși, ar fi fost mult mai bine pentru cei disperați de o victorie Woods, dacă ar fi pus în manieră odată obișnuită. Woods nu a câștigat niciodată o importanță atunci când a început duminica derivația de plumb, și astfel istoria nu este de partea lui în acest moment.Galeriile, care circulă adânc câteodată, sunt, fără îndoială,.

Woods a fost invitat când a fost întrebat ce va însemna pentru el un alt triumf major. „Mai este mult de parcurs înainte să se întâmple asta”, a spus el. „Mâine trebuie să trag o rundă joasă și sper să fie suficient.” Campionatul american PGA 2018: a treia rundă – așa cum s-a întâmplat Citește mai mult

O problemă fundamentală pentru Woods, iar restul concurentii din aceasta, versiunea a 100-a din SUA PGA, este Brooks Koepka. Campionul US Open a fost, în general, nervelos în ziua a treia și a câștigat o strângere asupra campionatului, care va fi greu pentru oricine să se dezlipească. Cel de-al treilea front din noua treaptă a lui Koepka a fost doar ultima declarație de intenție.Koepka – lipsit de emoție, de neplăcut – a fost aproape robotizat în abordarea sa înainte de un vagabon neprevăzut. Koepka a continuat să-și dea drumul la 15 spre fundul unui copac. O scădere a pedepsei necesare a dat brusc speranță unui lot de jucători înfometați. Cu toate acestea, cei 66 de Koepka s-au asigurat că a terminat sâmbătă cu avantajul, de două, dintr-un Adam Scott întinerit. Acesta din urmă nu a avut un final mondial în primii cinci ani în doi ani.

Koepka se află la 12 ani la egalitate. Jon Rahm, sporit de o a treia rundă 66, este trei înapoi alături de Rickie Fowler și Gary Woodland.Woods are Stewart Cink, Jason Day, Justin Thomas, Shane Lowry și Charl Schwartzel pentru compania minus-opt.

Woods a finalizat jumătatea interioară a celei de-a doua runde sâmbătă dimineață, din cauza suspendării furtunii de la cu o zi înainte. Desigur, asta a declanșat suspiciunea dacă trupul său bătut ar face față. Răspunsul a fost oferit în stil emfatic: Woods a produs cinci păsări la atingerea turei în 31.

Momentum-stop pars a urmat, iar Woods a pierdut șansele de păsări în 11, 12, 13, 14, 15 și 16 . Cele cinci al 17-lea, reduse la 550 de metri, au oferit Woods să sară pe locul doi solo. În ciuda faptului că s-a lovit de verde cu o acțiune de acționare și falnic, el a înfățișat cu trei puteri din 19ft. În cele din urmă, încercarea de pasăre a lui Wood a rămas scurtă.Oh, ce ar fi putut fi.

„Sunt obosit”, a recunoscut Woods. „Îți scoate mult din tine. Aș fi putut să fiu un pic mai aproape, dar am o lovitură în mâine. ”

Jordan Spieth a ajuns la șapte sub și în acea etapă în patru din conducere înainte de a se confrunta cu haosul pe locul 12. Spieth, care are nevoie doar de acest eveniment pentru a finaliza o curățare curată de victorii majore, a încercat o evadare ambițioasă din pădure și nu a reușit decât să-și crape mingea împotriva scoarței copacilor. Mingea a zburat în mod corespunzător. Un triplu bogey șapte a scris în esență sfârșitul înclinării lui Spieth la Trofeul Wanamaker.69 de ani îl lasă la patru ani pentru turneu. “Sunt extrem de entuziasmat de locul în care este jocul meu, dar sunt foarte frustrat că mi-am dat drumul la o șansă de a câștiga acest turneu pentru a-l arunca cu o decizie proastă”, a spus Spieth. Prezentarea lui Phil Mickelson ar avea un gust slab Citește mai mult

Aceasta a fost, totuși, o zi de amintit pentru unul dintre partenerii jucători ai lui Spieth. Matt Wallace se bucura deja de cea mai bună performanță majoră – aceasta marchează prima sa apariție de weekend într-un astfel de mediu – înainte de un as la 16.Wallace a folosit un fier de cinci pentru gaura sa într-unul din 232 de curte par trei, cu scala atrăgătoare a sărbătorii sale ilustrând semnificația momentului pentru englez. „Chiar și să joc cu Jordan într-o sâmbătă majoră a fost una dintre cele mai bune experiențe ale vieții mele”, a spus Wallace, care se înfățișează. estompat în diferite circumstanțe de Spieth. Cel de-al doilea tur de 67 al lui McIlroy ar fi oferit, în mod normal, speranța de a-i tulbura pe lideri. Cu toate acestea, tânăra de 29 de ani a arătat în felul acesta pentru vrăji lungi în această săptămână. O sâmbătă după-amiază 71 îl lasă pe McIlroy la două sub și cu perspective realiste doar în cel mai bun top-10 în cel mai bun caz.

Prima pasăre din a treia rundă a lui Johnson a ajuns pe a 15-a; el a trecut cinci ani pentru etapa respectivă. Prea puțin, mult prea târziu.Încă nu putem spune același lucru despre Woods.