Uncategorized

Uimitorul lui Junior Hoilett obține victoria revenirii lui Cardiff împotriva lupilor

În ajunul celei de-a 70-a aniversări, Neil Warnock nu ar fi putut să-l scrie mai bine. Iubește-l sau urăște-l, este imposibil să nu admiri longevitatea lui Warnock și aceasta a fost o altă victorie pe care Yorkshireman trebuie să o prețuiască, deoarece Junior Hoilett a produs un moment de strălucire individuală pentru a-i oferi managerului său cadoul perfect și a-l scoate pe Cardiff din zona retrogradării.

În urma golului din prima repriză al lui Matt Doherty, Cardiff a arătat din plin spirit și caracter pentru a veni din spate și a câștiga acasă pentru a treia oară în acest sezon.Sunt o echipă Warnock din toate punctele de vedere în acest sens și începe să pară că retrogradarea lui Cardiff din Premier League nu este concluzia anterioară pe care mulți au prezis-o că va fi. „Ne-am dat o șansă”, a spus Warnock. „Dar nu ne lăsăm lăsați.” Cardiff v Wolves: Premier League – live! Citiți mai multe

Lupii au ambiții mult mai mari decât supraviețuirea în Premier League, dar începutul lor promițător de sezon a început să fie neplăcut și va fi fascinant să vedem cum Nuno Espírito Santo, managerul lor, se descurcă într-o formă alarmantă.Omul care nu a putut greși sezonul trecut a prezidat acum o cursă dezgustătoare în care echipa sa a adunat doar un punct dintr-un posibil 18, înfrângerile spate-în-spate împotriva lui Huddersfield și Cardiff fiind deosebit de îngrijorătoare din cauza modului în care lupii au pierdut controlul ambelor meciuri.

Din momentul în care Aron Gunnarsson a egalat la jumătatea reprizei a doua, după o greșeală greșită a portarului de către Rui Patrício, Wolves părea neliniștit și vulnerabil și nu a fost o surpriză reală când Cardiff a lovit din nou. Nu s-a putut spune același lucru pentru identitatea marcatorului, având în vedere că Hoilett a plecat șase ani fără un gol în Premier League și nu se bucura tocmai de cea mai bună seară într-o cămașă de la Cardiff.Facebook Twitter Pinterest Matt Doherty se aruncă asupra mingii libere și trage mingea în acoperișul fileului pentru a-i da lui Wolves conducerea.Fotografie: Kieran McManus / BPI / Rex / Shutterstock

Totul a căzut la locul său pentru canadian, totuși, când a preluat posesia pe marginea suprafeței de pedeapsă, larg pe stânga, și a încolăcit o dreaptă glorioasă -un șut cu picioarele care s-a arcuit peste capul lui Patrício și în colțul de sus. „Vincent [Tan, proprietarul] va fi încântat pentru că spune mereu că nu tragem suficient”, a spus Warnock, care a făcut o surpriză jucând cu trei în spate.

Deși Warnock a susținut că victoria a fost nimic mai dulce pe spatele rândului furios care a umbrit întâlnirea dintre cele două cluburi din aprilie, când managerul de la Cardiff reacționase furios la decizia lui Nuno de a alerga pe teren la fluierul final fără să-i dea mâna, rezultatul aici trebuie să aibă a fost deosebit de plăcut pentru el.

Pentru Nuno, există mai multe întrebări decât răspunsuri chiar acum și el trebuie să găsească o modalitate de a insufla o anumită credință de sine jucătorilor săi înainte de vizita de miercuri a Chelsea. „După egalizare jocul a devenit dificil și a fost momentul în care am pierdut puțin controlul”, a spus el. „Am rămas împreună ca o echipă, dar individual trebuie să ne ridicăm standardele în momentele în care putem defini jocurile.Am avut numeroase situații pentru a provoca mai multe daune Cardiffului. ”The Fiver: înscrieți-vă și primiți e-mailul zilnic cu fotbalul.

Lupii erau în avans încă din minutul 18, când Doherty și-a marcat apariția în a 200-a ligă pentru club, măturând acasă la poarta îndepărtată, după ce Neil Etheridge respinsese lovitura de cap a lui Raul Jiménez. Gunnarsson, prins pe tocuri, ar fi trebuit să-l marcheze pe Doherty, dar a ispășit această eroare în a doua jumătate.Patrício s-a trezit în țara nimănui atunci când Harry Arter, care lovise anterior poziția verticală, a aruncat o minge înaltă în zonă, Sean Morrison a aruncat-o și Gunnarsson a acrobat acrobatic acasă de la patru metri.

Roared on prin asistență dură la domiciliu, Cardiff era acum plin de viață, iar Hoilett, care a revenit anilor, a savurat șansa de a ocupa locul central cu splendidul său obiectiv. „În Premier League trebuie să ai abilități și abilități, dar nu face nimic fără caracter, determinare și unire”, a spus Warnock. „Acesta este motivul pentru care sunt încă în joc.”