Uncategorized

Warren Gatland îl numește pe Kyle Sinckler din Anglia drept „bombă de timp emoțională”

Gatland a numit, de asemenea, decizia Angliei de a-și amâna călătoria spre Cardiff până vineri după-amiază drept o „greșeală semnificativă” și a respins afirmația lui Jones conform căreia partea actuală a Gatlandului este cea mai mare din istoria galeză. Antrenorul Angliei se întrebase mai devreme dacă Țara Galilor se poate descurca cu așteptarea pe care o are obținerea unei 12 victorii consecutive în ceea ce va fi ultimul meci al celor șase națiuni din Gatland împotriva Angliei. Comandanții de aripă: de ce șase națiuni se retrag de la capăt Anii Citiți mai mult </p >

Este totuși săpătura de la Sinckler care rezonează cel mai mult. Recuzita a apărut în toate cele trei teste de leu britanice și irlandeze împotriva Noii Zeelande sub Gatland în 2017 și a continuat să se stabilească drept prima alegere a Angliei.În cele două meciuri ale celor șase națiuni de până acum, el a fost implicat în flashpoints, totuși, cu irlandezul Peter O’Mahony și francezul Arthur Iturria.

„Există uneori o provocare cu temperament”, a spus Gatland, care a periat fără speculații, legându-l de locul de muncă din Anglia după ce Jones și-a părăsit rolul. „El este conștient de asta, la fel ca și ceilalți jucători. El a fost implicat în câteva incidente în aceste Șase Națiuni. Din punct de vedere emoțional, el poate fi oarecum o bombă temporală.Nu vom ieși să-l antagonizăm, dar marea provocare pentru el este să-și păstreze emoțiile sub control. ”

Anglia a informat Țara Galilor despre decizia lor de a menține deschis acoperișul Stadionului Principatului, așa cum a fost cazul acum doi ani – cu Jones afirmând: „Este încă un sport de iarnă, nu-i așa?” Forma mea are un efect mental asupra adversarilor Angliei, spune Jonny May Citește mai mult

Gatland se întreabă de ce este nu alegerea Țării Galilor, dar consideră că decizia Angliei de a nu călători mai devreme va fi mai costisitoare. „Cred că este o greșeală semnificativă”, a spus el. „Trecerea prin Newport la ora 17:00 într-o zi de vineri nu este cel mai bun lucru de făcut și va fi o experiență pentru ei cu tractoare și autobuze care susțin lucrurile.”

Jones are un record de 100% în cele patru meciuri ale sale împotriva Țării Galilor, iar o victorie a Angliei i-ar pune la două victorii distanță de marele șlem.Cu toate acestea, este prima dată când el și Gatland blochează coarnele în Cardiff.

„Vor fi plini de emoții”, a adăugat Jones. „Au spus că sunt gata să smulgă capul…jucătorii seniori îi rețin. Este ultimul joc al lui Warren [împotriva noastră] ca antrenor al Țării Galilor, este o săptămână mare pentru ei, multă așteptare. Asta poate fi fie vânt în pânze, fie o minge și un lanț. ”

Gatland sa mutat pentru a reduce presiunea din partea lui. „Singurele citate pe care le văd despre faptul că este cea mai mare echipă din Țara Galilor sunt de la Eddie Jones”, a spus el. „Nu aș fi suficient de lipsit de respect pentru a spune că aceasta a fost cea mai mare echipă galeză din istorie. Este departe de a fi cea mai mare echipă galeză din istorie. El ne vorbește. ”