In afara de cazinoul online si cazinoul live, Unibet este cunoscut exclusiv pentru varietatea sa de produse, adica. Jocuri moi, bingo si poker.

In momentul in care faceti clic pe fila „jocuri” din meniul principal, veti fi redirectionat catre o pagina care va ofera o selectie uriasa de jocuri soft clasificate ca keno, arcade si sloturi. In cadrul acestor categorii de jocuri, puteti gasi in continuare alte jocuri, respectiv pentru categoriile mentionate. Unele dintre cele mai populare jocuri includ Starburst, Reactoonz, Lucky Charms, Keno TNT, Slot Dice si Mega Money Rush.

Urmeaza fila „bingo”, facand clic pe care se va deschide pagina de pornire a bingoului, incercand sa te ispitesti sa joci diferite jocuri, cum ar fi Grand Prix, arena, pitch, toate stelele, fairway si altele. Daca va place sa jucati jocuri jackpot, Unibet este platforma perfecta. In bingo, veti gasi doua tipuri de jackpot-uri, si anume, jackpot-ul progresiv si jackpot-ul fix. Regulile pentru a juca ambele aceste jackpot-uri sunt descrise clar pe site-ul web, in cuvinte foarte simple. Prin urmare, daca este prima oara cu bingo, nu trebuie sa va faceti griji despre cum sa incepeti.

Sectiunea bingo va ofera, de asemenea, acces la Bingo Minigames, care sunt o activitate perfecta a distractiei intre runde de joc. Printre minigamurile populare se numara comoara lui Poe, cutie inradacinata, slot pentru complot, bomboane Purrfect, Miner Moe si diverse altele.

In sfarsit, sectiunea de poker va intampina cu un banner incantator care va atrage sa luati pachetul de bun venit Unibet. In cazul in care sunteti nou la poker, puteti pur si simplu derula in jos si gasiti toate informatiile care va ofera o perspectiva profunda asupra jocurilor de poker la Unibet. Asadar, chiar de la promotiile de poker, turnee, aplicatia Unibet deschisa si aplicatia de poker, va puteti astepta la detalii despre tot ce are legatura cu aceste jocuri.